Solan & Ludwig en de sneeuwmachine [bioscooptip]

Screenshot 2014-12-28 at 09.34.10Het is winter in Pinchcliffe en Ludwig droomt van een witte Kerst, ook al ligt er nog geen sneeuw. Uitvinder Reodor besluit daarom ’s werelds krachtigste sneeuwkanon te maken, maar helaas belandt de uitvinding in handen van Freeman Pløsen. solan-en-ludwig-en-de-sneeuwmachine-trotse-moeders

Freeman is de uitgever van de lokale krant. Om de verkoop van zijn krant te doen stijgen, belooft hij de lezers een recordhoeveelheid sneeuw.

De machine is echter niet bedoeld om Moeder Natuur uit te dagen en een steeds heviger wordende storm lijkt Pinchcliffe helemaal onder te sneeuwen.

Aan Solan en Ludwig de belangrijke taak om Freeman te stoppen en kerstmis te redden.

Screenshot 2014-12-28 at 09.34.44

Deze Noorse animatiefilm is erg leuk om samen met je kind(eren) in de Kerstvakantie te gaan bekijken. Kijk hieronder naar de trailer om alvast een indruk te krijgen:

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Vlindervrienden en het Grote Avontuur

Vlindervrienden en het Grote Avontuur is een Canadese animatiefilm die door Just Entertainment naar Nederland …

Share
Share