Ik zie, ik zie… alles op de boerderij

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…
Zoek de schapen, de koeien, de varkens, de kippen, de tractoren en nog veel meer. Los de raadseltjes op, ontdek de kleine grapjes en vind Stippie het lieveheersbeestje, dat op elke pagina verstopt zit.

– 300 dingen op de boerderij om te leren
– Kleurrijke pagina’s vol details
– Stimuleert de taalontwikkeling en introduceert kleuren en vormen.

Recensie
Schitterende, kleurrijke foto’s van het leven op en rond de boerderij sieren dit boek. Verder staat het boek boordevol met zoekopdrachten in diverse varianten. Zo zijn er opdrachten om het juiste dierengeluid bij de juiste dier te zoeken, close-up plaatjes zoeken, diverse dieren zoeken op een pagina en silhouetten zoeken.

Jonge kinderen zullen zich uren kunnen vermaken met dit boek. De zoekopdrachten zijn talrijk en uitdagend. Mijn dochter is helemaal trots als ze een zoekopdracht tot een goed einde heeft gebracht. Verder vindt ze het lieveheersbeestje op elke pagina ook erg leuk en lief. En de opdrachten waarbij ze moet dieren of voorwerpen moet tellen, vind ze ook erg leuk. Daarnaast leren kinderen op een leuke manier, er veel nieuwe woorden bij.

Ik zie, ik zie…Alles op de boerderij is een heel leuk en leerzaam boek voor jonge kinderen. De combinatie van prachtige foto’s en leuke zoekopdrachten zorgen ervoor dat kinderen dit boek niet snel aan de kant zullen leggen. Tevens is er voor de ouders achterin het boek, nog een handige index van alle woorden die in het boek voorkomen.

Ik zie, ik zie… alles op de boerderij – Dawn Sirett & Angela Muss
Zoekboek, hardcover, 48 pagina’s, Unieboek
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Prinsessen en sprookjes vol betoverende zoekopdrachten

Zoekboek waar je in blijft kijken! Er was eens… een sprookjesachtig zoekboek vol lieve prinsesjes, …