Soft Spots: draagbare puppy speelset

soft-spots-speelsetDe speelset is een klein schattig huisje met handgreep dat openspringt en ruimte biedt aan schitterend versierde puppyslaapkamers en ramen waar de Soft Spots doorheen kunnen kijken! Een puppybed doet tevens dienst als lift die je lievelingspuppy achtereenvolgens naar de begane grond en de ingebouwde glijbaan brengt.

Recensie

De Soft Spots komen regelmatig voorbij op commercials en toen deze doos bij de recensie exemplaren zat, was mijn dochter dan ook erg enthousiast. Groot was dan ook de teleurstelling toen bleek dat er geen enkele “Soft Spot” in de doos te vinden was! Het is een (overigens erg leuk) speelhuisje, waar je -wanneer je Soft Spots hebt- ongetwijfeld veel plezier van zult hebben, maar voor een meisje van 7 jaar is het openen van een doos, waar op de verpakking allerlei lieve puppy’s afgebeeld staan maar waar geen puppy-popje in te vinden is, geen leuk moment.

soft-spotsOp de verpakking staan op alle afbeeldingen de leuke Soft Spots, en er is op het eerste gezicht niet te zien dat er geen enkel dierenvriendje in de doos zit. Pas na goed zoeken , letterlijk in de kleine lettertjes vond ik “Puppyfiguurtjes en hangertjes apart verkrijgbaar”. Wel werd ruimte gemaakt op de doos om zichtbaar te krijgen dat er een wip/draaimolen en een glijbaan bij hoort. In die ruimte zou ik graag een tekst als “puppyfiguurtjes niet bijgeleverd” zien, anders is het behoorlijk misleidend! Nog liever had ik gezien dat er in ieder geval één figuurtje in had gezeten, zodat er mee gespeeld kon worden!

Gelukkig hebben we wel lego poppetjes die klein genoeg zijn om in het huisje te passen en mijn dochter heeft zich op die manier ook prima vermaakt, want de speelset is wel erg schattig gemaakt. Voor iemand die al een collectie “puppy’s” heeft is dit dus een leuk cadeau, maar als op zichzelf staand cadeau is het niet geschikt.

De speelset is hier >>>> te bestellen.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Klorofil: nieuw en nostalgisch tegelijk

Vrienden van mijn ouders hadden voor hun kinderen een speelboom van Klorofil. Als kind vond …