Exclusief: nieuwe clip Powerpuff Girls & winactie

Het is weer feest bij Cartoon Network. En jij kunt daarvan meegenieten!

Vanaf 5 augustus zijn er nieuwe afleveringen van Zomer Kamp Eiland, doordeweeks om 10:50 uur en vanaf 12 augustus 2019 komen er nieuwe afleveringen van de populaire serie Powerpuff Girls (15.55 uur).

Waar gaat het over?
De stad Townsville ziet er op het eerste gezicht uit als een prachtige, bruisende stad, maar laat je niet voor de gek houden! Er ligt kwaad op de loer! En er zijn maar drie meiden die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup. Ook wel bekend als De Powerpuff Girls.

Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen de Powerpuff Girls de wereld aan. Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nou echt is om als meisjes te vechten! Nadat ze in het hele universum het kwaad heeft bestreden, keert ook Bliss weer terug!

Bekijk de gloednieuwe afleveringen van De Powerpuff Girls van 12 t/m 17 augustus om 15:55 uur en bekijk hier alvast een exclusieve clip. Pas wel op, het lijkt er op dat het niet goed af loopt met onze helden…..

Winactie
We mogen een leuk prijzenpakket (een tas, pen, notitieboekje en stickers) weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen is bovenstaande video van de Powerpuff Girls bekijken en bedenken hoe het verder gaat. Hoe redden de Powerpuff Girls zich volgens jou uit deze schijnbaar onmogelijke situatie?

Stuur jouw idee aan win@trotsemoeders.nl en maak daarmee kans op onderstaand prijzenpakket.

Meedoen aan deze winactie is gratis en kan tot 16 augustus 2019. Onze voorwaarden vind je <hier>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share