Bunnicula: “enge film” voor kinderen [DVD-recensie]

Deze volledig nieuwe komische animatieserie, is gebaseerd op de populaire kinderboeken: Bunnicula!
Deze serie volgt de paranormale komedie-avonturen van Bunnicula, het vampierkonijn dat geen bloed drinkt, maar de sappen uit wortels en andere groenten zuigt om zijn superkrachten te versterken. In twee filmpjes van 11 minuten per aflevering komen Bunnicula, Chester en Harold van alles tegen: van enge alligators die zich door de waterleiding in hun appartement wurmen tot sinistere spinnenlammetjes die ontsnappen uit Bunnicula’s boek van bovennatuurlijke verhaaltjes voor het slapengaan.

Recensie
Onze jongste dochter Daphne kreeg haar eigen “enge film” …. Bunnicula….

We hebben ‘m bewaard voor een goed moment. En dat moment was toen haar oudste zus Josephine met een vriendin “The Sixth Sense” ging kijken…die film van “I see dead People” , waarschijnlijk wel bekend. Nou, dat is geen film waar je je zusje van 6 bij kunt gebruiken, dus die werd vakkundig naar boven gebonjourd. Nu laat ze dat doorgaans niet maar zó gebeuren, maar ik had dus nog een troef achter de hand haha…en dat werkte perfect!

Ze mocht IN HAAR BED, onder een dekentje haar EIGEN ENGE FILM kijken ; Bunnicula ! Compleet met de gordijnen dicht (het was namelijk overdag). Daar was ze wel voor te porren.

Dus DVD 1 ging erin en Daphne vond het geweldig!

Daphne is al aardig afgehard moet ik eerlijkheidshalve zeggen, omdat ze natuurlijk 3 oudere zussen heeft schrikt ze niet snel ergens van. Deze film vond ze dan ook eng op een grappige manier. Ze heeft er absoluut niet van wakker gelegen ofzo. De film is geschikt bevonden voor kinderen vanaf 6 jaar, dus dat klopt dan ook wel.

Josephine heeft de hele film af kunnen kijken beneden met haar vriendin, zonder dat Daphne ze kwam storen. Bunnicula wist haar dus lang te boeien!

En wat volgens Daphne het allerleukst was aan de film?
Hij liet een scheet!
Okee, vooruit, als je 6 jaar bent is dat ook wel super grappig natuurlijk ?….

En wat ik het allerleukst vond? Dat er nòg een dvd in zat voor een volgende keer als papa en mama een film willen kijken die niet geschikt is voor kleine kinderen!

De DVD Bunnicula bevat 2 discs met in totaal 20 afleveringen. Deze DVD van Warner Bros. bestel je hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Ilse Warringa regisseert “Luizenmoeder” – de film

Hebben jullie ook zo genoten van de serie De Luizenmoeder? Een van de personages die …