Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg! [video]

Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd bijzonder. Ik heb voor mijn kinderen meerdere dingen met hun namen erop, variërend van bestekjes tot boeken. Maar gepersonaliseerd hoeft niet altijd uniek te zijn! Met name bij de boekjes gaat het vaak om identieke boeken waarin dat alleen de naam van het kind uit het boek, vervangen is door de naam van je eigen kind.

wat-een-pecht-mijn-naam-si-weg-verslag-video-copyright-trotse-moeders-2Aangezien ik ook een tweeling heb, heb ik in enkele gevallen twee keer hetzelfde boek, hetzelfde verhaal, dezelfde illustraties, maar dan met een andere naam. Een paar Trotse Vaders zaten met dezelfde ontdekking en richtten met nog twee mannen Lost My Name, three dads and an uncle op. Door rond iedere (verdwenen) letter van een naam, een ander verhaal te maken, hebben ze het voor elkaar gekregen om voor iedere unieke naam een ander boek te creëren.

De voornamen van mijn zonen beginnen met een “D”, dus voor hen begon Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg! hetzelfde. Maar vanaf de tweede letter werd het anders. Voor mijn dochter was het weer heel anders. Kijk hieronder maar eens naar een video die begint op het moment dat mijn jongste zoon ontdekt dat zijn eigen naam in het boek voorkomt!

Wil je ook zo’n uniek boek bestellen voor je kind, of als cadeautje? Ga dan naar www.lostmy.name/nl

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share