Schaduwvechters – Hartland thriller 2 [recensie]

schaduwvechters-hartland-trilogie-recensie-copyright-trotse-moeders-1Journaliste Farah Hafez wordt gezocht door internationale veiligheidsdiensten vanwege haar vermeende aandeel in een gijzelingsactie in Moskou. Ze vlucht naar Jakarta om haar onderzoek naar de criminele praktijken van een Russische oligarch door te zetten.

Gesteund door collega Paul Chapelle, die in Moskou en Johannesburg nieuwe sporen vindt, legt ze het internationale netwerk van de Rus bloot…

Mening
Vervolg op het eerste deel van de Hartland trilogie van Walter Lucius.

De vlinder en de storm – Hartland thriller 1 [recensie]

Ook bij dit deel heb ik een wisselend gevoel. Aan de ene kant is het te ‘filmisch’ (te veel wendingen, plottwists etc, alsof het geschreven is om verfilmd te worden) aan de andere kant is het een boek met meer diepgang dan veel thrillers.

Even goed geschreven, spannend en beter te lezen wanneer je ook het eerste deel hebt gelezen. En wederom vraagt het om een vervolg waarvan ik hoop dat het snel komt!

Schaduwvechters – Walter Lucius
Hartland thriller deel 2 (tweede deel van de Hartland trilogie van Walter Lucius)
Paperback, 416 pagina’s, uitgeverij Luitingh-Sijthoff
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De weg naar huis – Sebastian Fitzek

Een verontrustend telefoongesprek, een sterfdatum in bloed, en nog twee uur tot die dag aanbreekt… …

Share
Share