Met drie pubers naar Center Parcs [verslag]

Wanneer je in Center Parcs verblijft om verslag te doen van de Corona-maatregelen die ze genomen hebben zodat iedereen een veilige vakantie kan ervaren, is het natuurlijk ook leuk om te genieten van de activiteiten die Center Parcs biedt. Bij eerdere verblijven in Center Parcs, zaten de kinderen zowat de hele tijd in het zwembad, maar nu is die tijd gelimiteerd tot één blok per dag en hadden we tijd om andere dingen uit te proberen.

Na het uitpakken van de tassen (de bedden waren al prachtig opgemaakt, het leek wel een hotel!) zijn we fietsen gaan huren. Het park zelf is de moeite waard om rond te wandelen / fietsen en ook de omgeving is erg mooi. Maar drie pubers krijg je natuurlijk niet enthousiast met een voorstel om iedere dag een stuk te gaan fietsen 😉

Dus… tijdens het overheerlijke ontbijtbuffet gingen we overleggen wat we zouden gaan doen. De tweeling moest tussendoor nog huiswerk maken en soms inloggen voor een online les, maar de rest van de dag was vrij in te vullen.

We zijn onder andere Adventure Golf gaan doen. Midget golf, maar dan op avontuurlijke buitenbanen die grotendeels uit natuurlijke materialen bestonden. Ook daarvoor hadden we een tijdvak gereserveerd zodat het lekker rustig was.

We zijn ook paintball gaan doen. En deze Trotse Moeder heeft mee gedaan met de tweeling. En ik vond het echt superleuk, enorm intensief en gezellig! De bedoeling is om een aantal ‘missies’ uit te voeren waarbij je probeert om anderen te raken en zelf niet geraakt te worden. Het ‘raken’ bestaat uit een klein verfballetje wat tegen je overall kapot gaat. Aan de verfspat kun je zien dat het raak was.

Normaal gesproken zou ik dit niet gedaan hebben, maar lekker een boek zijn gaan lezen terwijl de kinderen zwommen, maar nu hebben we de dagen anders vorm gegeven en dat is iedereen enorm goed bevallen: veel afwisselender en actiever!

De oudste heeft een dag gevist, gewoon vanuit de achtertuin. Ook dat was zeer geslaagd hoewel hij meer dobbers heeft achtergelaten, verstrikt in een waterplant, dan vissen heeft gevangen 😉

Kortom: ook met drie pubers valt er meer dan voldoende te beleven in Center Parcs, ook in Corona-tijd!

Hieronder kun je lezen hoe Center Parcs voldoende maatregelen heeft genomen voor een Corona-veilige vakantie:

Hoe Corona-veilig is Center Parcs? Wij probeerden het uit….

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

De opvolger van anderhalvemetersamenleving is….

Helaas is het Woord van het Jaar ditmaal weer een Corona-gerelateerd woord. Vorig jaar was …