Peppa Opa’s Trein

Screenshot 2014-10-20 at 21.40.12Tjoeketjoeketjoek… Peppa rijdt mee in de trein van Opa! Speel nu met je eigen Gertrude, Opa’s mini-locomotief uit de tv-serie. Opa, Peppa en George zitten al in de trein, maar er is nog plaats voor veel meer vriendjes!

Recensie:
Peppa 2Nog nooit had ik gehoord van Peppa Big. En vanaf het moment dat we dit leuke treintje met schattige figuurtjes in huis hebben zie ik het ineens overal.

Het treintje spreekt erg aan. Niet alleen onze eigen kinderen zijn er mee in de weer, maar ook alle kinderen die over de vloer komen duiken meteen op dit Peppa Big speelgoed zodra hun oog er op valt.

Peppa_8606
Onze kinderen hebben maar weinig speelgoed waar geluid uit komt dus uiteraard was mijn zoontje in eerste instantie een half uur lang naar de zinnetjes en liedjes aan het luisteren die er uit het treintje komen zodra je op opa Big drukt. Peppa 3De liedjes en geluidjes zijn grappig en mijn dochter liep binnen no-time mee te zingen met de melodie van ‘de wielen van de bus’. Voor ons als ouders zijn de geluidjes wel net wat aan de harde kant.

Peppa 1Leuk is dat de kleine biggetjes Peppa en George los zijn en dus ook gebruikt kunnen worden om mee te spelen. Er zitten kleine uitsparinkjes in de wagonnetjes zodat je kunt kiezen of je ze samen of apart in de trein zet. De wagonnetjes kunnen worden losgekoppeld van elkaar en van de locomotief.

Naast het feit dat het leuk en goed te hanteren speelgoed is, is dit treintje ook erg decoratief. Vaak staat hij op de vensterbank en het is echt een leuk stuk speelgoed om naar te kijken en bijvoorbeeld je kinderkamer mee op te leuken.

Je kunt de Peppa trein van BOTI bestellen bij bol.com, klik hier >>>>

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …