De Dapper meegroeistoel

De Dapper meegroeistoel is de ideale kinderstoel voor kinderen vanaf de geboorte totdat ze volwassen zijn. De meegroeistoel wordt gefabriceerd in Nederland en is gemaakt van de beste materialen. Het frame is dan ook sterk en stevig en zorgt voor een comfortabele zit. De Dapper kinderstoel is speciaal ontworpen voor de moderne ouders die toch een stevige en een robuuste kinderstoel als voorkeur hebben.

De Dapper heeft een modern en een eigentijds design waarbij goed rekening met de veiligheid en stabiliteit is gehouden. De stoel kenmerkt zich door de ronde, robuuste vormen met Y-vormige wangen, 4 verdikte poten en ingefreesde vloerglijders die de stabiliteit van de stoel op iedere ondergrond garanderen. Dankzij de vierpootsstoel sta je met je voeten onder de stoel i.p.v. tegen de stoel. Zo kan je dichter bij je kindje staan. De stoel heeft een verstelbare zitting zodat deze meegroeit met de leeftijd van je kind. Door de omkeerbare rugleuning zitten zowel de jonge kinderen als de oudere kinderen comfortabel. Beter gezegd: volwassenen kunnen er ook perfect op zitten!

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en kleurcombinaties. En met de diverse accessoires, zoals een beugel, eetblad, tuigje en opstapplankje, kan je de Dapper kinderstoel ook nog eens volledig naar eigen wens samenstellen. Ideaal is bijvoorbeeld de extra Maxi-Fix waarmee je een Maxi-Cosi autostoel veilig op de Dapper stoel vastzet. Hierdoor kunnen ook jonge baby’s aan tafel erbij zitten. Ook erg leuk is dat je jouw exemplaar zelfs helemaal uniek kunt maken door de naam van je kind erin te laten graveren!

De Dapper meegroeistoel is verkrijgbaar vanaf € 159. Kijk voor meer informatie op www.ikbendapper.nl.

Lees hier onze recensie>>

Dit product wordt op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees hieronder de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

En toen was er eentje stuk [persoonlijke blog]

Laatst dacht ik nog: we komen er tot op heden toch behoorlijk zonder kleerscheuren vanaf. …

Share
Share