Pieter Konijn op de vlucht [film]

Wat was de eerste film over Pieter Konijn leuk! Echt een verrassend goede film, zowel voor kinderen vanaf een jaar of 6 als voor ouders! En nu is de tweede bioscoopfilm over Pieter Konijn: Pieter Konijn op de vlucht in de Nederlandse bioscopen. Ik kijk er naar uit!

Algemene informatie:
In PIETER KONIJN OP DE VLUCHT is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat, komt Pieter in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden.

Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter Konijn. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Levi van Kempen (Diederik Stadsmuis) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan). De stemmen van de nieuwe personages worden ingesproken door André Dongelmans (Nigel Basil Jones), Edwin Jonker (Barnabas), Murth Mossel (Ronald Rat) en Peggy Vrijens (marketing medewerker) en Stefania (Amelia).

In de originele versie met Domhnall Gleeson (Star Wars: The Last Jedi) als Mr. McGregor (meneer Verhoef), Rose Byrne als Bea (Annie) en David Oyewolo als Nigel Basil Jones. James Corden (The PromThe Late Late ShowCarpool Karaoke) spreekt de stem in van Peter Rabbit. De stemmen van Flopsy, Mopsy en Cottontail worden ingesproken door Margot Robbie (Once Upon a Time… in HollywoodI, Tonya), Elizabeth Debicki (The Guardians of the Galaxy: Vol. 2, The Night Manager) en Aimee Horne (Love is Now).

Grootse première voor Pieter Konijn [verslag]

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wat doen Trotse (groot)Ouders tijdens “corona-tijd” met hun (klein)kinderen?

Naar aanleiding van onze Pieter Konijn winactie kwamen een aantal leuke mails binnen. Hieronder staan …

Share
Share