Playtray voor de Stokke Tripp Trapp stoel

Voor mijn oudste dochter van 3 jaar hebben we destijds een Tripp Trapp meegroeistoel van het merk Stokke aangeschaft. Geen geringe uitgave deze robuuste en tijdloze stoelen en ik zag er toen ook niet de noodzaak van in om alle extra accessoires erbij aan te schaffen. De babyinzet leek me wel zo veilig voor haar ruggetje en een kussentje om op -en tegenaan te zitten, was ook wel zo prettig. Maar daar heb ik het toen bij gelaten.

Mijn jongste dochter is nu bijna 8 maanden en kan sinds kort zelfstandig rechtop zitten en dus in een kinderstoel plaatsnemen. En juist op dit moment krijg ik de gelegenheid om de Playtray voor de Stokke Tripp Trapp te testen. Dat wil ik zeker doen! Ik ben zeer benieuwd of ik die echt gemist heb bij de oudste of dat het een overbodige investering van € 55,- geweest zou zijn.

Wanneer ik de Playtray voor het eerst in handen heb, valt het mij op dat hij duidelijk van een goed materiaal is. Het materiaal is een sterke kunststof en daardoor erg stevig. Het bevestigen op de stoel is eenvoudig en ook eraf halen is simpel, waardoor de playtray snel en gemakkelijk even afgespoeld of schoongemaakt kan worden.

Ik ben er een groot voorstander van dat (kleine) kinderen hun zintuigen kunnen en mogen gebruiken om te leren. En dus in de levensfase van mijn 8 maanden oude baby houdt dat in dat zij mag ontdekken wat ze eet. Voelen dus! En daar is de Playtray uitermate geschikt voor. Zeker ook door de opstaande rand, welke ervoor zorgt dat zij rustig haar gang kan gaan, maar de rest van de eetkamer redelijk schoon blijft! Ik kan me voorstellen dat dat ook zo werkt wanneer zij de Playtray gaat gebruiken om op te puzzelen. Handig dus!

Op dit moment is zij ook dol op ‘muziek maken’. Liefst zo hard mogelijk, Dat betekent slaan met potten, pannen, lepels op alles wat ze maar in handen krijgt. Ook de Playtray ontspringt deze danst niet. Ze slaat er ramt erop los met alles wat er maar in haar knuistjes terecht komt. Het toplaagje beschadigt dan wel wat, dat is wel jammer. Maar hij doorstaat de test! De Playtray is dus ook nog eens goed bestand tegen stoten en over enthousiaste baby’s.

En dan blijf  ik met al mijn enthousiasme toch een beetje hangen op die prijs van € 55. De Playtray is handig, veilig, tijdloos, ruim en verkrijgbaar in 3 kleuren, maar ik blijf € 55 een hoop geld vinden.

Bestel hier je Playtray>>

About Rianne van de Wetering

r_vd_wetering@hotmail.com'
Trotse moeder van twee prachtige dochters Florine (2009) en Annelin (2012). Na mijn studie Communicatiemanagement, heb ik toch mijn hart gevolgd en nu vlieg ik al bijna acht jaar als stewardess de hele wereld over. Daardoor kan ik mijn passie voor reizen goed combineren met het gezinsleven. Je maakt me blij met een gezellige dag/avond met vriendinnen, lezen, fotograferen, creatief bezig te zijn en heb ik altijd honderden verhalen in mijn hoofd die ik graag opschrijf.

Check Also

Veilig vervoer van kinderen met kinderzitjes

Met zoveel verschillende types van kinderzitjes beschikbaar kan de keuze wel eens lastig zijn. In …