Tini, het nieuwe leven van Violetta [trailer]

tini-violetta-disney-film-trotse-moeders-1Goed nieuws voor alle films van de Disney serie Violetta: vanaf 5 mei 2016 is de film: Tini – Het nieuwe leven van Violetta te zien in de Nederlandse bioscopen.

Tini- Het nieuwe leven van Violetta is een spectaculaire film met de Argentijnse actrice Martina ‘Tini’ Stoessel, hoofdrolspeelster van de Disney Channel-hitserie Violetta. De populaire televisieserie heeft ertoe geleid dat het persoonlijke verhaal over de jonge actrice Martina ‘Tini’ Stoessel in een film is verwerkt.

De film weerspiegelt Tini’s eigen leven, waarin zij de wereld van de serie Violetta achter zich laat en na een eindeloze zomer schittert als nooit tevoren en zich ontwikkelt tot een nieuwe artiest. Hieronder een eerste trailer van deze film:

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Het feest van tante Rita

Aanstaande zaterdag is de première van de film: het feest van tante Rita! Deze vrolijke …

Share
Share