Knoeikunst….

kunst-op-de-muur-trotse-moedersOnze kinderen zijn -zonder uitzondering- de meest creatieve wezentjes ter wereld. Mijn huis hangt vol knutselwerken en tekeningen van mijn drie kinderen. Deze werkjes worden met plakbandjes bij mijn bureau geplakt, hangen op ramen en kastdeuren en worden uiteraard bejubeld! 

Creatief
Mijn kinderen zijn tussen 8 en 10 jaar en weten inmiddels dat papier er is om op te tekenen of te verven. Dat ook knippen mag in papier. En dat andere oppervlaktes meestal taboe zijn om je creatieve talenten op te botvieren. Dus: altijd eerst vragen en anders gewoon een greep doen in de knutselkast.

Textielstiften
“Vroeger” was dat wel anders: mijn oudste wilde graag weten wat voor vulling er in onze stoelen zat, mijn tweeling heeft menig muur met potlood bewerkt, meestal samen en altijd enthousiast. Eén keer had mijn dochter, ze was toen ruim 3,5 jaar, de textielstiften van haar grote broer te pakken gekregen en een werkelijk schitterend schilderij gemaakt. Op onze slaapkamermuur….

kunst-muur-tekening-trotse-moeders

Overschilderen
Het schilderij heeft er mogen schitteren tot we onze slaapkamer in gepast roze gingen overschilderen omdat dochterlief er zelf ging slapen. Histor Clean sfeer1Tussendoor schilderen was een te grote klus: alles leeghalen en wanneer je eenmaal begint, moet je vaak ook andere muren en/of het plafond meteen meenemen. We hebben dus een aantal jaren kunnen genieten van deze “knoeikunst”.

Histor Clean
Histor heeft een oplossing: Histor Clean. Een reinigbare muurverf voor muren en plafonds, zowel in wit als in kleur verkrijgbaar. De verf dekt goed en is dus afwasbaar. Daarbij blijft de verf mat. Histor Clean sfeer11Jammer dat deze er niet een jaar of 10 geleden al was, hoewel ik denk dat hij ook nu nog van pas komt, met name in de gang waar de hond zich lekker uitschudt na een boswandeling in de herfst, of voor de muur langs de trap, waar de vegen van de schoenen van de kinderen zichtbaar zijn.

Hieronder nog wat algemene informatie over Histor Clean Muurverf:
Histor Clean Muurverf is een matte muurverf. Ideaal voor vuilgevoelige ruimtes als hal, kinderkamer, trappenhuis, keuken etc. Hardnekkige vlekken als modder, ketchup en stiften zijn met Histor Clean goed te verwijderen. Histor Clean is behalve in wit ook verkrijgbaar in vele kleuren op de Histor mengmachine. Vanaf deze week vanaf €17,50 te koop bij Formido, Multimate, Hubo en Fixet. Iets later dit jaar ook bij Gamma en Karwei.

Histor Clean assortiment

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Iris Grace [recensie]

Iris Grace is geschreven door Arabella Carter-Johnson. Zij is professioneel fotograaf en de moeder van …