outdoor lodges tent

Luxe kamperen met Outdoors Lodge

outdoor lodges tentWil je volop genieten van het buitenleven zonder enige concessie te doen aan gemak en comfort? Dan is Outdoors Lodge in Holten echt iets voor jullie. De luxe en romantische cabins en tenten van Outdoor Lodge zetten kamperen op een hoger niveau: ontbijt op bed, boodschappen laten bezorgen, lunchen in Outdoors Bistro en heerlijk tafelen in een open-air tented restaurant. Bij Outdoors Lodge kan dat allemaal!

Het verblijf
Met z’n vijfen (ouders met 3 kleine kinderen) reisden we vorige week af naar Holten voor een lang weekend weg van huis. Na drukke dagen konden we wel een break gebruiken. En wat waren wij blij dat wij dit bij Outdoor Lodge hebben gedaan. De cabin waarin wij verbleven was ruim, maar vooral erg luxe en oogstrelend. Een prachtig hemelbed sprong gelijk in het oog, maar ook van de steigerhout meubels, de grote eettafel, de design kitchenette, het terras en de prachtige badkamer werden we erg blij. Hier zouden we het vast en zeker een tijd uithouden!

outdoor lodges huisjeService
Bij het zien van onze gezin samenstelling werd er gelijk een kinderstoel naar ons huisje gebracht. We dachten dat een lampje bij het bed het niet deed… Daar werd gelijk iemand op gezet (lamp deed het wel, we hadden de verkeerde schakelaar gebruik) en elke dag werd er ’s morgens een goed gevulde kist bezorgd met allerlei heerlijkheden voor het ontbijt. En niet alleen bij de cabins, maar ook bij de tenten die overigs net zo luxe zijn ingericht als de cabins.

Eten
outdoor lodge boma buitenrestaurantDe eerste avond hebben ons extra laten verwennen en hebben wij gegeten bij de bistro die op hetzelfde terrein gelegen is. Onze ervaring is dat deze eetgelegenheden vaak slechts een bijzaak zijn. Bij Outdoors Lodge is dit absoluut niet het geval. Je merkt aan alles dat de mensen van Outdoors Lodge de kwaliteit van hun restaurants (bistro en outdoor) hoog hebben staan en dat zij met man en macht werken om je een fijne en heerlijke avond voor te schotelen. Met goede menu’s, lekkere wijn en wederom goede service. Erg fijn is dat de Bistro ook rekening houdt met de kinderen. Ook voor hen is er een keuzemenu met gevarieerd en aantrekkelijk eten.

kind die buiten en in de natuur speeltHet terrein
Outdoors Lodge
staat in een open maar schaduwrijke loof- en naaldbos. Door de uit rondhout gebouwde hutten (de cabins) en de tenten doet het hele terrein denken aan de Canadese wildernis en Noorse wouden. Er zijn verschillende formaten tenten, voor een romantisch uitje met z’n tweeën of een uitje met 6 personen. Fijn is de flinke speeltuin is voor de kinderen die achter het openlucht restaurant is ligt.

Outdoors Lodge is gelegen bij de Sallandse Heuvelrug. Verschillende natuurgebieden liggen in deze omgeving, dus aan natuur geen tekort. Ook zijn er voldoende andere belevenissen in de omgeving. Van sportieve activiteiten tot culturele uitjes.

Tip: Outdoors Lodge heeft ook een terrein waar je met je eigen tent of caravan kan staan. Deze plekken zijn zeer groot waardoor je nog steeds een vrij gevoel houdt en kan genieten van de natuur. Ook hier kan je gebruik maken van de ontbijt service om toch een luxe ontbijtje op bed te krijgen.

Wil jij meer informatie over Outdoors Lodge of één van de andere bijzondere overnachtingen? Kijk op www.specialhotels.nl.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Op zoek naar een budget vriendelijke reis? Zoek niet langer: ga naar de Waddeneilanden!

Nieuwe culturen ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Het hoeft allemaal niet veel te kosten, op …

Share
Share