Wie wil naar de première van Angry Birds 2? [winactie]

Woensdag 14 augustus 2019 gaat de nieuwe Angry Birds film in première: Angry Birds 2. Deze film is ook prima te bekijken wanneer je de eerste film niet gezien hebt. En… nog leuker: jij kunt bij de feestelijke première zijn!

Hieronder eerst de trailer en informatie over Angry Birds 2:

Angry Birds 2 – trailer en informatie

De Nederlandse première van de film Angry Birds 2 is op 14 augustus 2019 in Pathé Arena. Los van dat je als eerste de film Angry Birds 2 kunt bekijken, is een première altijd een feestje. De Nederlandse stemmencast zal ook aanwezig zijn (en tal van andere BN-ers).

De vraag die je moet beantwoorden om kans te maken op 4 première-kaarten gaat over de stemmencast: wie heeft de Nederlandse stem ingesproken van Hank? Het antwoord kun je in onderstaand artikel vinden en mag je mailen naar win@trotsemoeders.nl. Onder de goede inzendingen worden 4 kaartjes voor de première van Angry Birds 2 verloot.

Met de tweeling in Frankrijk – verslag [deel 2]

Deelname aan deze winactie is gratis en kan t/m vrijdag 9 augustus 2019. De winnaar wordt op 10 augustus bekend gemaakt en krijgt 4 premièrekaarten voor Angry Birds 2, in Pathé Arena op woensdagochtend 14 augustus. Voor onze voorwaarden, klik <hier>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …