Vintage verliefd

Nikki heeft nooit enige moeite gedaan om een opleiding te volgen, een baan te zoeken of zelf haar belastingformulier in te vullen. Daar hoeft ze haar mooie hoofdje niet over te breken, vindt haar succesvolle vriend Raymond. Nikki heeft het druk genoeg met het regelen van hun uitgebreide sociale leven en het kopen van zoveel kleding als Raymonds creditcard maar toelaat. En dat bevalt haar prima… totdat Raymond haar van de ene op de andere dag inruilt voor de ambitieuze en veel te perfecte Tatjana.

Nikki staat op straat, met haar geweldige collectie vintage kleding maar zonder enig benul hoe ze haar leven op de rit moet krijgen. Ze vindt een klein huurhuis en gaat aan de slag in het new age-winkeltje van haar eigenzinnige tante Jacques. Met vallen en opstaan leert Nikki voor zichzelf te zorgen. Het wordt er alleen niet gemakkelijker op als blijkt dat Raymond en Tatjana samen een liefdesnestje hebben gekocht – recht tegenover haar huis…

Recensie:
Nikki heeft het goed voor elkaar met haar vriend Raymond. Zij werkt niet en ook heeft geen opleiding gevolgd. Hij heeft een goede baan waarmee hij veel geld verdiend. Nikki neemt regelmatig zijn creditcard mee om lekker te shoppen. Op een dag  zegt Raymond dat hun relatie over is. Hij is verliefd geworden op de ambitieuze en veel te perfecte Tatjana. Maar is deze Tatjana wel zo perfect? Nikki probeert haar leven weer op te pakken. Ze gaat in een huurhuis wonen, neemt een baan aan bij haar tante Jacques in de winkel en begint samen met haar buurvrouw een site waar ze vintage kleding gat verkopen. Het lukt haar op uiteindelijk om voor zichzelf te zorgen.

Maar dan staat Raymond voor de deur met de mededeling dat ze beter kan verhuizen. Hij en Tatjana komen namelijk tegenover haar te wonen. Tatjana verschijnt regelmatig in de nachtmerries van Nikki. Ook gebeuren er rare dingen rondom haar huisje. Ze bespreekt deze nachtmerries en angsten met haar tante. Het blijkt dat Tatjana aan zwarte magie doet. Bo, Nikki’s zus, en tante Jacques gaan op onderzoek uit hoe ze Tatjana kunnen aanpakken waardoor ze Nikki met rust zal laten. Tussendoor ontmoet Nikki haar liefde Daniel. Dit doet haar goed.

Vintage verliefd is een heerlijk boek waar je maar in wilt blijven lezen! Vlot geschreven, je blijft steeds meedenken wie wat gedaan kan hebben. Zeker een aanrader!

Vintage verliefd – Petra Drenth.
Paperback, chicklit, 335 pagina’s, van Holkema & Warendorf.
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De bruiloft

Becky heeft de balans tussen het moederschap en haar carrière nog niet echt gevonden. Haar …