Liselotte op de loer

Iedere morgen als ze gemolken wordt, kijkt Liselotte ongeduldig uit over het erf. Ze wacht op de postbode, want ze vindt niets leuker dan die arme man van het erf te jagen. Tot de postbode daar genoeg van krijgt…

Recensie
Wat een ontzettend leuk verhaal is Liselotte op de loer. Over een koe wiens grootste hobby het is om de postbode te laten schrikken en weg te jagen. Maar eigenlijk vindt Liselotte de postbode gewoon heel erg aardig en leuk. En de oplossing die gezocht wordt om te zorgen dat Liselotte de postbode niet meer wegjaagt en haar affectie op een goede manier kan uiten, is een perfecte, dat zullen alle ouders vinden!

De vrolijke illustraties zijn een mooie aanvulling op het verhaal. Mijn kleutertje en ik hebben enorm genoten van alle verstopplekjes die Liselotte elke keer zoekt om de postbode ongezien op te wachten. Hoewel, ongezien? Een koe achter een boom is echt niet onopvallend …

Liselotte op de loer – Alexander Steffensmeier
prentenboek, hardcover, 32 pagina´s, Uitgeverij Ploegsma
Bestel dit boek hier via Bol.com>>>

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Abel en Ad [bespreking]

Mogen een eekhoorn en een rat wel vrienden zijn? Goede vraag… mogen een eekhoorn en …