MyMuesli: muesli, maar dan anders!

Screenshot 2013-12-10 at 16.09.08Sommige kinderen willen graag iedere dag een boterham met smeerkaas, andere kinderen willen juist graag wat meer afwisseling in hun ontbijt. Behalve verschillende soorten broodbeleg, zijn er ook alternatieven, zoals pap. En waar je als ouder vaak geen zin hebt om ook een bordje bananenpap te eten om 7 uur ’s morgens, is een schaaltje yoghurt met muesli misschien wel iets wat het hele gezin gezellig samen kan eten.

MyMuesli heeft verschillende smaken muesli, waardoor iedereen in het gezin zijn/haar favoriete ontbijt zelf kan samenstellen. Samen met warme melk, of met (vruchten)yoghurt of kwark is deze muesli door de gevarieerde samenstelling behalve lekker ook gezond om de dag mee te beginnen.

Screenshot 2013-12-10 at 16.09.46Recensie

Wij kregen ter beoordeling twee luxe kokers Mymuesli opgestuurd: Piratenmuesli en de speciale Kersteditie. De kokers zijn groot, er zit 575 gram muesli in en de kinderen begonnen al met vragen wie de kokers mocht hebben als deze leeg waren, nog vóór ik de kokers überhaupt had geopend!

En dan de proef op de som. Mama nam de “Merry Christmas” versie, de kinderen de Piratenvariant (waar dochterlief niet eens tegen protesteerde). Ondanks dat ik niet zo van kaneel houd, was de muesli echt lekker. Geen van de smaken domineerden en het geheel was gewoon heerlijk. In de Kerstversie zit behalve havervlokken onder andere stukjes abrikoos en appel en heerlijke in witte chocolade gehulde cranberry’s.

De kinderen vonden de Piratenmuesli ook erg lekker, ik heb hem even geproefd en hij is lekker zoet. Naast graanvlokken en banaan- en appelstukjes zit er cornflakes in en kleine bolletjes chocolade. een erg kindvriendelijke mix die zeer in de smaak viel!

De verschillende mixen van MyMuesli zijn te bestellen via de website <klik hier> van MyMuesli.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Oot Granola: gezond ontbijt in de brievenbus!

Wanneer je ontbijt met Oot Granola en yoghurt en er nog een stuk fruit bij …