Kinderboekenweek 2011

Vandaag is het dan weer zover de kinderboekenweek  is weer begonnen. Het motto is dit jaar Superhelden! – Over dapper durven zijn elk jaar heeft de kinderboekenweek een ander thema. Het kinderboekenbal was de officele opening voor de 57e kinderboekenweek het bal vond gisteravond plaatst. 

De kinderboekenweek wordt elk jaar in oktober gehouden. Tijdens dit tien dagen durende evenement zijn er in het hele land allerlei leuke activiteiten te doen rond het kinderboek.  Door heel het land doen bibliotheken, scholen en boekhandels mee aan het evenement. 

Zoals elk jaar het geval is word er ook dit jaar een speciale kinderboeken week uitgaven gedaan. Dit kinderboekengeschenk word gratis weggeven bij aankoop van minsten €10,00 aan kinder-jeugdboeken. Dit jaar is het kinderboekenweekgeschek een super stoer prentenboek ‘Bart en Bert redden de wereld’ dit boek is geschreven door Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer.

Meer informatie kun je vinden op Kinderboekenweek.nl

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Het spook nijntje – XL-editie [recensie]

In deze speciale uitgave van Dick Bruna, verkleedt nijntje zich als spook door een wit …