Chaos in Drummelo

Wie weet wat er allemaal kan gebeuren als je een bananenschil op de grond gooit.. Dat een kleine daad grote gevolgen kan hebben zie je in dit boek.

Nog nooit was chaos zo heerlijk om naar te kijken!

Recensie:
Daan eet zijn banaan helemaal op.
Nou ja…bijna helemaal.
De schil natuurlijk niet.
Die gooit hij op straat.

Stel je eens voor wat er allemaal kan geburen als er een bananenschil op straat ligt! Daan denkt er over na en ziet een meneer uitglijden, een mevrouw krijgt de schil in haar gezicht en zo gaat het verder. De tekeningen worden steeds uitgebreid met wat het volgende gevolg is van wat er kan gebeuren.

Er staat weinig tekst in dit boek. Het daagt je kind uit om zijn fantasie te gaan gebruiken wat er gebeuren kan. De tekeningen zijn erg leuk en ook vol fantasie getekend. Ze beginnen rustig en op het laatst is de bladzijde helemaal vol getekend.

Ik vind het een leuk boek voor kinderen vanaf een jaar of drie.

Chaos in Drummelo – Lilli L’arronge
Hardcover, prentenboek, 32 pagina’s, uitgeverij de Fontein.
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Abel en Ad [bespreking]

Mogen een eekhoorn en een rat wel vrienden zijn? Goede vraag… mogen een eekhoorn en …