Magic Unlimited in de Nederlandse theaters

Op zaterdag 9 oktober 2010 gaat de nieuwe illusiehow van Magic Unlimited genaamd ‘Happy Magic’ in première. Magic Unlimited, bestaande uit Oscar en Renzo Kazàn en hun jeugdvriendin Mara, hebben samen al over de hele wereld opgetreden.

Deze herfst zijn ze eindelijk in Nederland te zien met hun fantastische familievoorstelling ‘Happy Magic’. Het is een show vol energie, muziek, dans, humor, een vleugje romantiek, en natuurlijk heel veel ‘magic’.

Recensie
Zaterdag 9 oktober was het zo ver; kinderen bij de oppas achtergelaten. Manlief en ik gingen een avondje uit! We gingen naar een optreden van Magic Unlimited en waren blij verrast over wat we die avond tijdens de show ‘Happy Magic’ kregen voorgeschoteld.

We werden meegevoerd in de Magische wereld van illusies en zagen de ene na de andere truc voorbij komen. Telkens dachten we: “Hoe doen ze dat toch?” Maar daar kwamen we niet achter! De ene keer kwam Mara uit een doos ‘getoverd’, de andere keer verdween Oscar in een bak en kwam opeens tevoorschijn in het publiek, dan weer hing Mara in de lucht en zo ging het maar door! Mijn man vond de laatste truc het meest spectaculair, waar in amper twee seconden tijd Renzo uit een glazen bak verdween en Mara in de glazen bak terecht kwam! Wat een spektakel!

Ikzelf vond de humoristische stukjes, die tussen de acts werden gedaan erg leuk! Vooral ‘de slowmotion’ waarin ze voordeden hoe ze de trucs zogenaamd deden was erg lachwekkend.

Ook het stukje waarin een medewerker via een radio te horen kreeg hoe hij een truc moest doen, vond ik verrassend. Juist omdat je verwachtte dat de banaan die hij voor deze truc gebruikte wel geplet zou zijn. Niets van dat echter!

Er werden een paar keer mensen uit het publiek gehaald, die dan bij een truc mochten assisteren. Wat natuurlijk heel leuk is, als je uitgekozen wordt! Zo mocht er ook een jongetje van 10 meedoen aan een truc! Apetrots was hij! Hij had echt ‘gegoocheld’.

Over het publiek gesproken: alle leeftijden waren wel vertegenwoordigd. Ik zag jongere kinderen (vanaf ongeveer 6 jaar en ouder) en hun ouders, maar ook mensen van in de veertig en ver, ver daarboven!

Conclusie deze show is dus voor iedereen leuk! En dat bleek ook wel aan het enthousiasme van het publiek tijdens de voorstelling en ook daarna! Al met al een heerlijk, romantisch, humoristisch maar ook verbazingwekkend avondje uit! Een droomavond, waarin je alles even achter je laat en je geniet van alle ‘magic’!

Meer informatie
‘Happy Magic’ van Magic Unlimited is van 6 oktober 2010 tot en met 27 november 2010 te zien in de Nederlandse theaters. Voor meer informatie over Magic Unlimited, ‘Happy Magic’ en de complete speellijst kunt u kijken op www.magicunlimited.info.

Share

About Nikky Lieuw- Schipper

nikky.schipper@gmail.com'
Op dit moment ben ik thuisblijfmoeder. Ik ben moeder van drie kinderen: een jongen en twee meisjes (tweeling). Ik ben gek op lezen, boeken en alles wat met taal te maken heeft.
Share
Share