Katie Price / Jordan ‘ineens’ ruim half jaar zwanger

Toen het Britse fotomodel/naaktmodel Katie Price (ook bekend onder haar modellennaam Jordan) tijdens haar vakantie met buikkrampen naar de dokter ging, bleek ze niet iets verkeerd te hebben gegeten…. Op een echo was tot grote verrassing van Katie te zien dat zij al ruim een half jaar zwanger is!

Hoewel deze zwangerschap onverwacht is, zijn Katie en haar vriend Kieran Hayler erg blij met de komst van dit kindje. Samen hebben ze al een zoon (Jett). Katie Price heeft uit haar eerdere huwelijk met zanger Peter Andre twee kinderen (Junior en Princess) en uit een eerdere relatie met voetballer Dwight Yorke een zoon (Harvey).

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Premièreverslag van MINIONS [video]

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er een recensie-team van Trotse Moeders bij de …

Share
Share