Finns wonderbaarlijke Kerstreis

De elf Finn mag voor het eerst helpen de cadeaus in de slee van de Kerstman te leggen. Wat zou hij graag met de Kerstman meegaan! Voor hij het weet verstopt Finn zich in de slee. Een wonderbaarlijke reis begint.

Recensie
Finns wonderbaarlijke Kerstreis is een prachtig verhaal over Finn die samen met zijn hondje Lasse stiekem met de Kerstman meereizen. Ze vinden het heerlijk om in de arrenslee door de lucht te vliegen en ze krijgen zelfs de kans om aan een gezin een cadeautje te geven. Maar wat gebeurd er als de Kerstman hun verstekelingen ziet?

Finns wonderbaarlijke Kerstreis is een schitterend fantasieverhaal. Welk kind lijkt het nou niet leuk, om met de Kerstman mee te vliegen in de arrenslee? De kinderen zaten dan ook doodstil te luisteren naar het verhaal. Het leek hun inderdaad ook wel heel erg leuk om met een arrenslee door de lucht te vliegen. Prachtige prenten sieren het boek. Met dit boek in huis, krijg je wel heel veel zin in Kerstmis. Dit boek is dan ook heerlijk om van het begin tot het eind voor te lezen. En natuurlijk is het ook in dit boek eind goed, al goed.

Finns wonderbaarlijke Kerstreis – Pirkko Vainio
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, De Vier Windstreken
Bestel dit boek hier>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Vol met wol

Soms worden er hele leuke prentenboeken uitgegeven. Vaak zelfs. En een enkele keer springt er …