Spy Gear: coole gadgets voor kinderen die spion willen spelen

Screenshot 2014-03-14 at 11.01.23Met de coole gadgets van Spy Gear kunnen kinderen echt spionagewerk doen: informatie verzamelen, de vijand volgen en geheimen achterhalen. Spionnen zorgen ervoor dat niemand hen ziet of kent en weten wat er in hun omgeving speelt.

Recensie

Ter recensie kregen we de volgende drie items van Spin Master Spy Gear toegestuurd. Ik bespreek ze kort en daarna komt een echte spion aan het woord. Cursief gedrukt schrijft recensent-spion (mijn zoon van 9) zelf zijn eigen feedback: “I AM A SPY”: kan je zeggen als je deze dingen hebt; de beweging sensor, het afluister apparaat en de nachtkijker. Allemaal leuk en allemaal van Spy Gear.

De nachtkijker
Screenshot 2014-03-14 at 10.41.45Met de nachtkijker kun je (je moet dan wel een lampje aanzetten) in het donker kijken. Reden voor de kinderen om giechelend in de kelderkast te gaan zitten en om de beurt te kijken naar de voorraad schoonmaakartikelen en de stofzuiger. Maar spannend is het natuurlijk wel, zo in het donker!

Ervaringsdeskundige spion (9 jaar): “Met de nacht kijker kan je in het donker kijken. Nadeel: werkt met licht en werkt dus (als het lampje uit staat) niet in het donker.

De bewegingssensor
Screenshot 2014-03-14 at 10.41.01Deze sensor kun je ergens verdekt opstellen en wanneer er iemand langs loopt, hoor je een alarm. Ook dit gaf veel pret, vooral wanneer de kinderen zich zelf verstopt hadden in afwachting van papa of mama die ergens ineens iets hoort piepen. Ook de argeloze hond werd door de sensor opgemerkt, tot groot vermaak van de kinderen.

Ervaringsdeskundige spion (9 jaar): “De bewegings sensor laat een alarm horen als je er langs loopt (of voor hem (of hijzelf) beweegt). Nadeel: een beetje te gevoelig (dus wat moeilijker neer te zetten (zonder dat het (best wel) (irritante) alarm af gaat) 

Het afluisterapparaat
Screenshot 2014-03-14 at 10.42.48Het afluisterapparaat maakt het mogelijk om ook zachte geluiden op een wat grotere afstand te kunnen horen. Aanleiding voor mijn kinderen om om de hoek van de kamer te gaan zitten met z’n drieën in de hoop dat papa en mama ineens al fluisterend allerlei geheimen gingen verklappen. Ook hiermee hebben ze erg veel plezier!

Ervaringsdeskundige spion (9 jaar): “Met het afluister apparaat kan je zacht(ere) geluiden horen (harde(re) ook van een (klein) afstandje). Nadeel: ???????“.

Diverse Spy Gear items van Spin Master kun je hier bij bol.com kopen >>>>

 

 

 

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Wobbly Worm – behendigheidspel [recensie]

Wobbly de Worm is uit de appelboom gevallen en is een beetje misselijk! Gooi zo …