Paklijst voor CN Summercamp Island [winactie]

Summercamp Island is een gloednieuwe serie op Cartoon Network. Met een hoge beoordeling van 7,6 op IMDb en vele nominaties/prijzen, is deze serie ook zeer goed om te kijken met je kind(eren,  Trotse Moeder! Kijk maar even naar onderstaande Engelstalige trailer om een idee te krijgen:

Leuk hè? Summer Camp Island / Zomerkamp Eiland is iedere werkdag om 19.10 te zien op Cartoon Network!

Wanneer je op vakantie gaat, neem je van alles mee. Om te zorgen dat je niets vergeet, maken veel mensen een paklijst. Hoofdpersonage Oscar heeft dat ook gedaan:

Winactie
Om de start van deze nieuwe serie op Cartoon Network te vieren, mogen we een mooi prijzenpakket van Cartoon Network verloten. Om kans te maken op dit prijzenpakket, zet je onder dit bericht op het Instagram-kanaal van TrotseMoeders wat jij zéker mee zou nemen naar Summer Camp Island. Onder alle inzendingen verloten we onderstaand prijzenpakket:

Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot 15 december 2018. Reageer dus snel! Onze voorwaarden vind je <hier>

Om direct naar de winactie op Instagram te gaan, klik <HIER>. Ik ben benieuwd naar wat jij (of je kind) zéker mee zou willen nemen!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share