Ernst, Bobbie en de rest in de “Doe Je Mee Op Zee Show” [recensie]

doejemeeopzeeDe vrolijke, onbezorgde Bobbie en de serieuze Ernst vormen een uniek stel, dat met hun geweldige avonturen, humor en aanstekelijke liedjes kinderen al jaren weet te vermaken. Dit theaterseizoen treden Ernst & Bobbie met de “Doe Je Mee Op Zee Show”: een vrolijke, spannende en interactieve voorstelling voor het hele gezin. Samen met mijn tweeling van 7 en het overbuurmeisje van 4 jaar mochten we komen kijken. Zoon Dirk (7) mocht na afloop Ernst & Bobbie interviewen (klik hier voor het mini-interview).

Recensie

Screenshot 2014-01-30 at 08.21.59Ik was jaren geleden met mijn oudste zoon al eens naar een show van Ernst & Bobbie geweest, en thuis wordt er regelmatig naar de televisieprogramma’s en de films van dit tweetal gekeken, dus Ernst en Bobbie zijn wel bekend bij mijn kinderen. De tweeling had er dan ook erg veel zin in, in de auto werden al wat liedjes gezongen die we allemaal kennen, zoals onze favoriet “Alles komt goed” en ook de titelsong van de televisieserie “Ernst, Bobbie en de rest”. Groot was dan ook de verrassing toen tijdens de show ook deze liedjes voorbij kwamen! Ons overbuurmeisje kende Ernst en Bobbie nog niet, maar de liedjes zijn zo aanstekelijk dat ook zij in het theater enthousiast mee zat te zingen.

Screenshot 2014-01-30 at 08.21.01De show was leuk, erg interactief. Kinderen werden actief gevraagd om mee te doen (blazen, zodat een boot met een zeil erop vooruit ging, een touw vasthouden etc). Maar ook zonder directe vraag nodigde de show uit tot veel interactie. Een boef die steeds daar opduikt waar Ernst en Bobbie niet kijken wordt massaal door de kinderen aangewezen: dááááár! De show heeft veel vaart, een duidelijke verhaallijn en wordt op geen enkel moment zo spannend dat kleine kinderen angstig zouden kunnen worden.

Mocht je nog kans zien om dit seizoen naar de “Doe Je Mee Op Zee Show” te gaan met je kind(eren) zou ik het zeker doen, het wordt gegarandeerd een fantastische middag!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Social Squad maakt er een feestje van in het theater

 3 zeer populaire social creators/TikTokkers Anique Dreamon, Emma Keuven en Jesse van Wieren nu in …

Share
Share