Nieuwe versie van Beauty and the Beast in de planning bij Disney!

disney-beauty-beast-trailer-artikel-copyright-trotse-moeders-1Beauty and the Beast…. Wat is dat een prachtig verhaal wat Disney in een schitterende tekenfilm wist te vertalen. Destijds vernieuwende technologie zorgde voor adembenemende visuele effecten, zoals de schitterende kroonluchter waaronder Belle en het Beest dansen.

Nu gaat Disney nog een stap verder: er komt een live action film van Beauty and the Beast. Oftewel: een speelfilm met echte mensen! En één van die ‘echte mensen’ is actrice Emma Watson, bekend geworden door haar rol als Hermelien Griffel in de filmreeks over Harry Potter. Ik vind haar een prachtige actrice en in onderstaande trailer kun je zien dat ze perfect gecast is voor de rol van Belle (Beauty):

Tja, perfectie… Daar is Disney goed in. Ik kijk dus al uit naar deze film, die vanaf 29 maart 2017 in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share