K3 heeft een nieuwe CD en musical

Eindelijk is het zover… K3 heeft een nieuwe CD uitgebracht en deze staat
helemaal in het teken van de  musical “Alice in Wonderland” waar de meiden in schitteren.

Musical
Onze zuiderburen kunnen al vanaf 9 april genieten van  deze musical, maar hier in Nederland moeten wij nog wachten tot de zomer. Vanaf 30 juli 2011 is ook deze Musical te zien in het World Forum theater in Den Haag. Bijzonder aan de voorstelling is dat het een 3D-decor heeft en je met een speciaal brilletje je waant in Wonderland, samen met de meiden van K3.

CD
De CD “Alice in wonderland” is 28 maart 2011 uitgekomen en dus kan jong en oud de liedjes goed oefenen voor de musical straks. Natuurlijk is er ook een videoclip uitgebracht van het openingsnummer. Om alvast in de stemming te komen, kun je hem hier bezichtigen. Meer informatie over de musical vind je hier>>.

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Nieuwe K3-film in de maak: K3 – Dans van de Farao

Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu …