Thee vergroot kans op zwangerschap


Vrouwen die minimaal 2 koppen thee drinken per dag, hebben meer kans hebben om zwanger te worden. Dit blijkt uit een onderzoek van Boston University onder 3600 vrouwen. Thee vergroot de kans op zwangerschap namelijk met maar liefst 27%.

Het onderzoek is ook gedaan met koffie en cola (light of niet). Koffie blijkt echter geen invloed te hebben op de kans om zwanger te worden. Cola juist wel. Door cola wordt de kans om zwanger te worden juist vermindert. En dit met maar liefst 20%! Het onderzoek is gehouden omdat Professor Elizabeth Hatch benieuwd was naar wat voor invloed cafeïne zou hebben op pogingen van vrouwen om zwanger te worden. De deelneemsters werden daarom een jaar lang intensief gevolgd.

Dus ben je van plan om zwanger te worden en een kindje op de wereld te zetten? Laat de cola dan maar staan en neem een lekkere kop thee. Is nog een stuk gezonder ook!

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Antistollingsmedicijn kan miskraam niet voorkomen

Het gebruik van een antistollingsmiddel (LMWH, een vorm van heparine) door zwangere vrouwen met een …

Share
Share