Drama over rompertje

In Amerika  is er weer eens grote ophef dit keer niet over kinderhakken of kinderondergoed maar over een rompertje. Hoewel ik hem zelf ook niet cadeau zou geven vind ik de reactie van de ouders wel een beetje overdreven. Want laten we nou heel eerlijk zijn. Een rompertje met grove teksten is nou ook niet echt mijn idee van een schattig rompertje en daar hoor je nooit wat over…

De romper die voor alle ophef zorgt heeft een print met het lichaam van een vrouw in bikini erop. Toen de ouders uit het plaatsje Southaven, Missisippi het rompertje in het warenhuis tegenkwamen, waren zij zo geschokt dat ze direct de plaatselijke omroep hebben ingelicht. Ik zeg typische Amerikaans…

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Schoolpleinmoeders – lief, leed en luizen [recensie van het nieuwste boek van Meester Mark]

Verlegen buitenbeentjes en vileine roddeltantes; ouders die sidderen voor hun eerste tienminutengesprek en oude rotten …