Ontbijt op bed

De 31-jarige Amber gelooft niet meer in de liefde. Toen ze haar moeder als jong meisje betrapte met een andere man kreeg haar gevoel voor romantiek al een flinke opdonder en nu heeft haar man overspel gepleegd. Inmiddels heeft Amber haar trouwfoto’s weggestopt op zolder, haar bruidsjurk verkocht op eBay en een scheiding aangevraagd. En aangezien ze geen enkele behoefte heeft om haar liefdesleven uit het slop te halen, besluit ze zich te storten op iets anders: Haar carrière.

Amber weet een felbegeerde baan te veroveren als kok in de keuken van een befaamde chef, Oscar Retford, wiens temperament al even legendarisch is als de prachtige gerechten die hij creëert. Amber vindt het niet erg dat ze keihard zal moeten werken om zich te bewijzen – zo hoeft ze tenminste niet na te denken over haar frustrerende liefdesleven. Haar samenwerking met de heetgebakerde Oscar veroorzaakt al gauw vonken in de keuken. En alsof dat nog niet lastig genoeg is, loopt Amber haar ex plotseling tegen het lijf…

Over de boeken van Eleanor Moran:
“Dit verhaal sleept je helemaal mee, mis ‘m vooral niet!” – Cosmopolitan
“Een ontzettende oppepper en waanzinnig leuk leesvoer” – Heat
“Pittig en leuk” – Closer

Eleanor Moran is scenarioschrijver en producer bij de bbc. Ze was betrokken bij diverse succesvolle tv series waaronder Eastenders en Hotel Babylon en heeft al enkele romans op haar naam staan.

Recensie:
Dol op “echte” vrouwenseries? Dan moét je dit boek gelezen hebben! Een heerlijke roman, soms een tikkeltje voorspelbaar zoals de meeste romans, maar fantastisch om te lezen! Ik had het boek binnen no-time uit – tot grote ergernis van anderen! – en zou het rustig voor een tweede keer kunnen lezen!

Ontbijt op bed – Eleanor Moran
Roman – Paperback – 352 pagina’s – van Holkema & Warendorf
Bestel dit boek bij bol.com >>>

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

De verloren verteller

Ik houd van lezen. En ik houd van boeken, gewoon, papieren boeken. En sommige boeken …