Love Mama!

Screenshot 2014-04-17 at 10.42.30Als er één, twee of nog meer kinderen aan je been hangen, is het lastig om je wellustige ik te blijven voelen. Gebroken nachten en een drukke familieplanning (óók in het weekend) zijn niet altijd bevorderlijk voor de romantiek in je relatie. Love Mama! Handboek voor moeders biedt 101 tips om een fijne relatie te hebben en te houden.

Recensie

Dit is echt een “vaak-even-pakken” en “lekker-doorbladeren” boekje. Vol humor, niet onbelangrijk wanneer je zelf als mama in de hierboven omschreven situatie zit en vol tips. Geen dingen die je zelf niet zou kunnen bedenken, wanneer je merkt dat je vooral aan het voeden-verschonen-opruimen-opvoeden-nachtwaken bent, maar waar je in alle drukte vaak niet eens meer bij stil staat.Screenshot 2014-04-17 at 11.28.56

Want, hoe Trots je ook als Moeder bent, je bent ook vrouw. Soms ook “vrouw van”. En die man (of vrouw) is niet alleen maar mede-ouder van je kind, maar ook je partner. Degene waarvoor je in de meeste gevallen bewust hebt gekozen en waarmee je een relatie hebt (of in ieder geval had) die fijn genoeg was om samen een gezin te willen beginnen.

Tja, en hoe vind je dan evenwicht tussen de poepluiers en lunchdoosjes. Hoe blijf je aantrekkelijk en houd je het spannend? Screenshot 2014-04-17 at 11.28.22Met enorm veel humor, zowel in tekst als in afbeeldingen, schrijft Elsbeth Teeling een boekje vol met 101 tips, variërend van “geef complimenten” (wow, wat heb je de vaatwasser strak ingericht), “tips voor een goed seksleven”, en “nadelen van de Prins op het Witte Paard” (hij draagt een rare maillot; hij zet de vuilniszakken niet buiten…).

Kortom: aanrader, zowel voor jezelf als voor je zwangere nichtje die nog heerlijk op een roze wolk vertoeft of voor je ‘vriendin-met-wallen-onder-de-ogen’.

Love Mama! – Elsbeth Teeling
101 tips om een fijne relatie te hebben en te houden.
Paperback, 120 pagina’s, uitgeverij Snor
Bestel dit boek hier >>>>

Screenshot 2014-04-17 at 11.28.01

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

3x een sterke relatie als je jonge kinderen hebt

Bij de komst van de kinderen verander je. Mentaal en lichamelijk. Dat geldt ook voor …

Share
Share