Leuke apps voor tijdens je zwangerschap

Je zwangerschap is een bijzondere en spannende tijd waarin er veel verandert. Een beetje extra informatie is dan vaak wel welkom. Er zijn veel leuke (gratis) apps die je kunt downloaden om de ontwikkeling van je kindje in de gaten te houden. Wij hebben vijf leuke apps voor tijdens je zwangerschap op een rijtje gezet.

Zwangerschap+

Met de gratis app Zwangerschap+ houd je de ontwikkeling van je baby gemakkelijk in de gaten. Zo wordt de grootte van je kindje vergeleken met snoep, fruit of dieren en krijg je een persoonlijk dashboard te zien met medische gegevens en je gewicht. Daarnaast kun je een persoonlijk dagboek bijhouden, een blog lezen en echobeelden zien van baby’s die even oud zijn als jouw baby op dat moment. De app is ontwikkeld door Philips, waardoor je wel veel advertenties en reclame te zien krijgt, maar door te betalen voor de app kun je hiervan af zijn. Jouw zwangerschap is sowieso een goed moment om eens te kijken waar je allemaal wel en niet voor wilt betalen. Wist je bijvoorbeeld dat veel mensen flink besparen met sim only? Dit telefoonabonnement is eenvoudig te personaliseren waardoor je alleen betaalt voor de data en minuten die je nodig hebt.

Groeigids

Deze app is gemaakt in samenwerking met diverse GGD’s en is niet alleen tijdens de zwangerschap nuttig, maar ook ver daarna. Je vindt veel informatie over de fases tijdens de zwangerschap en na de zwangerschap. Zo kun je het groeipad van je kleintje na de geboorte bijhouden en mijlpalen vastleggen zoals omrollen, staan, de eerste tandjes en meer. De informatie in de app is bovendien goedgekeurd door Stichting Opvoeden.nl. Je kunt de app helemaal tot aan de pubertijd gebruiken.

Prénatal

Prénatal helpt je om af te tellen naar jouw bevalling en geeft leuk weer hoe groot jouw baby op dit moment is. Wat handig is, is dat je een uitzetlijst vindt in de app om af te vinken. Ook zijn er winacties in de app waar je aan mee kunt doen als je een aantal gegevens achterlaat. Er staan wel veel links in de app naar de Prénatal-website, maar dit hoeft niet perse storend te zijn. Zie je wat leuks? Weet je direct waar je het kunt kopen.

Tuurlijk schatje

Tuurlijk schatje is een app die zich richt op aanstaande papa’s. Zwangere vrouwen willen vaak vooral lezen over de ontwikkeling van hun kleintje. Deze app is ontwikkeld door een vader die zijn eigen ervaringen heeft vertaald in de app. De app is gemaakt om te lachen en werkt met handige symbolen. Komen er pullen bier in beeld? Dan is het tijd voor wat quality-time met vrienden en familie.

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Tips bij het kopen van babykleding

Gefeliciteerd! Je gaat een baby krijgen. Deze baby is het kostbaarste geschenk dat je ooit …