Thuis gamen met LEGO Disney•Pixar’s The Incredibles

LEGO Disney•Pixar’s The Incredibles game geïnspireerd op beide Incredibles-films, laat spelers misdaad bestrijden als de superheldenfamilie Parr. De game stimuleert samenwerking doordat spelers de vaardigheden en unieke krachten van de Incredibles familie moeten combineren om misdaad en het gezinsleven te overwinnen in een LEGO®-wereld vol pret en humor.

Je kunt verhaallevels vol actie en een epische hubwereld ontdekken, waaronder Municiberg en Nomanisan Island, terwijl je unieke superkrachten gebruikt om de schurken uit de stad voor de rechter brengt. Daarnaast kun je fantastische LEGO-bouwwerken maken, alleen of samen met familie en vrienden, in de co-opmodus voor twee spelers voor dubbel zoveel plezier.

LEGO Disney•Pixar’s The Incredibles verschijnt 27 juni 2018 voor PlayStation®4 & Xbox One, dezelfde dag dat Incredibles 2 in première gaat in de Nederlandse bioscopen door het hele land. De game komt 4 juli 2018 uit voor Nintendo Switch™.

Recensie
Eigenlijk hoef ik de game niet eens te zien om te weten dat hij goed is: een LEGO game bevat altijd enorm veel humor en is goed speelbaar voor kinderen vanaf een jaar of 7. Natuurlijk wordt er gevochten, net zoals in de film The Incredibles, maar er “vloeit geen bloed”.

 

LEGO games gebaseerd op films, volgen altijd het verhaal wat het extra leuk maakt. Mijn jongste zoon (11 jaar) wilde echter niet wachten tot de film The Incredibles 2 in de bioscoop zou draaien, hij ging meteen de nieuwe LEGO game installeren en spelen.

Wat direct opviel was dat de ‘graphics’ zo goed waren. Het spel ziet er echt prachtig uit. Kijk maar eens hoe mooi bijvoorbeeld de lava-muur gemaakt is. Met bewegend beeld is het helemaal prachtig.

Voor mij zegt het voldoende dat mijn jongste de hele week niet meer naar ‘Fornite‘ heeft omgekeken en alleen nog maar de LEGO Disney•Pixar’s The Incredibles game speelde wanneer hij aan het gamen was: deze game is top!

Zelf zegt hij het volgende erover:

De game volgt het verhaal van Incredibles. Het begint waar de vorige film is gestopt, met de “ondermijner”. Je kunt spelen als een van de 5 Incredibles of als Frozone, dan heb je dus ook de superkrachten die daar bij horen.

 

Het spel heeft heel veel variatie, je kunt veel verschillende dingen doen, volgens mij veel meer dan in de vorige LEGO games. Ik vind dit echt superleuk om te spelen.

Kortom: deze game staat garant voor enorm veel game-plezier. Aanrader!

De verschillende versies van de LEGO Disney•Pixar’s The Incredibles game bekijk / bestel je hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De Smurfen 2 – De Gevangene van de Groene Steen [recensie]

Verhalen van de Smurfen zijn dingen die al een hele lange tijd terug gaan voor …

Share
Share