Kerst tussen de dieren in Dierenpark Taman

Na dat de kerstmarkt vorige jaar een groot succes was organiseert Dierenpark Taman Indonesia op 11 december voor het tweede keer een Pasar Natal. Een Pasar Natal is een Indische Kerstmarkt met levende kerststal, een optreden van Indische gospelkoor SuaraBahtera, en een pasar met verschillende kraampjes.

Tweede Kerstmarkt in Kallenkote
Naast een eindejaarsuitverkoop in de toko van Taman Indonesia, valt er een hoop te snuffelen op de Pasar Natal. Verschillende kramen bieden  onder andere boerenkerstpakketten, Gluhwein, brocante artikelen, ansichtkaarten en natuurlijk Aziatische snuisterijen aan. Ook is het eethuis van Taman Indonesia open, en kan er tropisch gesmikkeld worden. De kerstmarkt is gratis toegankelijk en geopend van 14.00 – 17.00 op 11 december.

Geld inzamelen voor de Loewak
Taman Indonesia heeft  al de hele zomer actie gehouden voor de Loewak. Met de kerst markt vragen zij voor de laatste keer om aandacht voor het  prachtige dier; de befaamde koffiekat.  De tuin en de kerstmarkt zijn gratis toegankelijk, maar bij de kassa is er een mogelijkheid om een donatie te doen voor de Loewak. Ook het gospelkoor geeft een benefiet concert, en zal geld inzamelen bij hun optreden. Daarnaast zal er een Loewak standje zijn met leuke spullen, waarbij de opbrengst naar de Loewaks zal gaan.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …