Kringloopgeluk

Screenshot 2014-02-06 at 07.39.03Kringloop geluk is een boek van Ingrid van Willenswaard. Ingrid hield een blog bij en is benaderd door de uitegeverij om een boek te maken. Tegen mijn vriend zei ik; het lijkt wel een gebundelde blog. Wat ik daarmee wil zeggen is dat iedere bladzijde op zichzelf staat, maar wanneer je alles leest zie je toch een rode draad door het boek heen. In dit boek staan allerlei tips over hoe je het beste kringloop of rommelmarkt producten kan benaderen.

In eerste instantie leek dit niets voor mij, ik kom nooit in een kringloop winkel en over de rommelmarkt loop ik alleen voor de gezelligheid op koninginnedag. Nadat ik de inleiding las merkte ik toch dat ik wel op een andere manier in het plaatje paste. Niets weg kunnen gooien en ‘rommel’ van anderen aannemen omdat het zonde is wanneer het weggegooid wordt. Een vriendin van mij schrijft zelf ook een blog en kende ook Ingrids blog. Doordat zij zo enthousiast was werd ik toch welk nieuwsgierig, zeker omdat haar blog ook lezers trekt over de hele wereld.

Wat staat er nou in dit boek? Vanalles! Een recept voor lekkere appeltaart en simpele spreuken waar de auteur van houdt. Veel tips om simpele dingen leuker te maken of om nieuwe leuke dingen te maken. Bijvoorbeeld een toevoeging aan een kadootje wanneer je het leuk wilt verpakken of het maken van een mobile voor boven een wiegje. Ik kreeg zelf meteen weer zin om te haken en dat vond ik zo bijzonder. Een tijd lang heb ik niets meer gemaakt en ineens zag ik een leuke gehaakte slinger met kleine vlaggetjes. Inmiddels ligt de haaknaald weer binnen handbereik en wordt mijn vriend gek van de rondslingerende wol en katoen! Heb jij veel dingetjes of een zolder die je wil uitmesten? Lees dan dit boek eerst zodat je geen waardevolle dingen weggooid en er later spijt van krijgt!

Kringloopgeluk – I.van Willenswaard
Doeboek, paperback, 159, pagina’s, Linkeroever Uitgevers
Bestel dit boek hier >>>>

 

Share

About Francis Boersma

francisboersma@hotmail.com'
Ik ben moeder van een dochter van 2 (Inèz), ik heb psychologie gestudeerd. In mijn vrije tijd sport ik graag of ben ik bezig met een van mijn hobbies.

Check Also

Leuke nieuwe buren

De echte fans van Jane Fallon zeggen dat het een totaal ander boek is dat …

Share
Share