Kleine grote liefde

Een gezin dat uit elkaar valt en een klein jongetje dat ze weer bij elkaar probeert te brengen

Inhoud
Zac Hutchinson, tien jaar oud, verzamelt feitjes: octopussen hebben drie harten, Usain Bolt is de snelste man op aarde, er zijn maar drie dieren met een blauwe tong. Maar niemand vertelt hem het enige feit dat hij écht wil weten: wie zijn vader is en waar die is. Alles wat zijn moeder erover loslaat, is dat Zacs vader de enige man is waarvan ze ooit echt heeft gehouden. Zac besluit dat er niks anders op zit dan op zoek te gaan. Samen met zijn astmatische maatje Teagan probeert hij zijn moeder haar happilyever- after te geven. Maar waar Zac snel achter komt, is dat mensen soms een hele goede reden hebben om te verdwijnen.

In een verhaal over de impact van verlies, geheimen en leugens op een gezin, laten de personages zien dat liefde – hoe klein of hoe groot ook – altijd overwint. Een ontroerende roman over familierelaties, schuld en de kracht van tweede kansen.

Kleine grote liefde is geschreven door Katy Regan en uitgegeven door uitgeverij HarperCollins als paperback van 414 pagina’s

Mening
Zac Hutchinsin is 10 jaar oud,verzamelt feitjes. Octopussen hebben drie harten.Usain Bolt is de snelste man op aarde,etc. Maar niemand verteld hem het enige dat hij wil weten : Wie en waar is zijn vader. Het enige wat zijn moeder kwijt wil is dat ze ooit echt van hem heeft gehouden.

Het boek begint ook met een brief aan zijn Vader. Zac hoopt hiermee te bereiken dat de brief zijn Vader bereikt,en hij er zal zijn op zijn 11e verjaardag.Samen met zijn astmatische vriendin Teagan ,start hij het ” papa project” . Gedurende dit project moet hij steeds vaker alleen actief zijn,omdat ze steeds meer ziek wordt. Van lieverlee komt hij steeds korter bij de oplossing. Uiteindelijk blijkt dat de reden van de verdwijning van zijn Vader, heel anders was,dan hem gezegd was.

Vindt Zac hem?

Aan de lezer om daar achter te komen,maar zeker de moeite waard om dit prettig geschreven boek te gaan lezen .
Veel leesplezier van: Een trotse Oma van zeven kleinkinderen.

Share

About oma Adrie

acpm@gmail.com'

Check Also

Waar ben je thuis? – Aaltje van Zweden

Aaltje van Zweden, inderdaad, de vrouw van Jaap van Zweden, heeft een nieuw boek geschreven. …

Share
Share