Shakira opnieuw in verwachting van een zoontje

Shakira maakte kort geleden bekend zwanger te zijn: “Pues sí, la verdad es que sí, estoy embarazada”, zo vertelde ze aan Cosmopolitan. De Colombiaanse zangeres en haar partner, voetballer Gerard Piqué, hebben al een zoontje Milan en nu is bekend geworden dat hij er een klein broertje bij krijgt.

De kleine jongen wordt begin volgend jaar verwacht.

Trotse Moeders Header - Zwangerai

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Première van de film Downton Abbey [verslag]

Een uitnodiging met “You are cordially invited“, een High Tea, filmposters met “We’ve been expecting …