Magische mini-serie “Over the Garden Wall” bij Cartoon Network

over-the-wall-cn-trotse-moedersEen bijzondere première bij Cartoon Network: morgen, maandag 30 maart wordt de eerste Cartoon Network mini-serie voor het eerst uitgezonden. De serie heet Over the Garden Wall en is een 10-delige serie die leuk is om met het hele gezin te kijken.

Score van 9,3 op IMDb
‘Over the Garden Wall’ heeft een score van 9,3 op IMDb . De afleveringen van de serie zijn om 17.35 te zien en op zaterdag 4 april vanaf 09:30 uur en zondag 5 april vanaf 08:25 uur is de hele miniserie is marathon te bekijken.

Het verhaal in het kort
‘Over the Garden Wall’ is een avontuur van twee halfbroers die een betoverend land moeten doorkruisen om de weg naar huis terug te vinden. Halfbroers Wirt (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) en Greg (Julius de Vriend) zijn totaal verschillend. Wirt is de oudste en is graag op zichzelf. Hij houdt van poëzie en klarinet spelen, maar houdt dit geheim omdat hij niet gepest wil worden.

over-the-wall-cn-trotse-moedersGreg is de jongste broer en kent geen zorgen. Hij houdt van spelen en brengt zichzelf en anderen soms onbedoeld in gevaar. De broers komen vast te zitten in een mysterieuze wereld. Ze moeten het magische bos doorkruisen om hun weg naar huis terug te vinden.

Gelukkig hoeven ze dit niet alleen te doen! Ze worden geholpen door een wijze oude houthakker, Woodsman (Lucas Dietens), en een irritante lijster, genaamd Beatrice (Clara Cleymans). Er reist ook nog een kikker met Greg mee, waar Greg via liedjes mee kan communiceren.

over-the-wall-cn-trotse-moeders-1Vanaf 30 maart 17.35 te zien op Cartoon Network
De magische 10-delige miniserie Over the Garden Wall zit boordevol avontuur, humor en muziek en is vanaf maandag 30 maart 2015 om 17:35 uur op Cartoon Network te bekijken.

Marathon
Op zaterdag 4 april vanaf 09:30 uur en zondag 5 april vanaf 08:25 uur is de hele miniserie is marathon te bekijken.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Het oneindige verhaal

Er is een werkelijk schitterende nieuwe uitgave van de klassieker Het oneindige verhaal. Zelf heb …