Nederlandse première van Huisdiergeheimen 2 [verslag]

Op een heerlijk warme dag ging ik met drie 12-jarigen naar de mooi versierde Pathé Arena voor de première van Huisdiergeheimen 2. Ondanks de enorme drukte waren er voldoende ijsjes voor iedereen, heerlijk! Ook aan drinken en popcorn was gedacht en de goodiebag zat vol met lekkers voor mens èn voor dier.

Want dieren, daar ging het allemaal om! Huisdieren om precies te zijn. En een aantal boerderijdieren, wat wolven en een schattige tijger….  Maar vooral de huisdieren die we in de eerste film van Huisdiergeheimen al hebben leren kennen, hoewel niet iedereen even veel aanwezig was in deze film. Overigens hoef je de eerste film helemaal niet gezien te hebben om Huisdiergeheimen 2 te gaan kijken, hij is op zichzelf staand en leuk genoeg!

Er zitten meerdere verhaallijnen in de film die prima te volgen is voor jonge kinderen. Vanwege de soms spannende scènes en beelden is de leeftijdsindicatie 6+ wel terecht. Een grote rol is voor Max. We zien hoe de komst van een baby hem verandert in iemand die probeert te voorkomen dat het kindje pijn of angst ervaart. Best herkenbaar soms…. Gelukkig leert Max wijze lessen op de boerderij.

Ondertussen heeft een hele foute man, met een aantal stoute wolven, een jonge tijger in een circus opgesloten. Die moet natuurlijk bevrijd worden.

Spanning en avontuur voldoende, en tussendoor hele lieve en aandoenlijke scènes. En heel veel grappige momenten. Ik lag echt dubbel om de kalkoen! De kinderen hebben op veel andere momenten ook hardop zitten lachen, heerlijk!

Kortom: ga deze film zien, met je kinderen (6+) en geniet zelf gezellig mee van Huisdiergeheimen 2 die zowel in de originele (Secret Life of Pets 2) als in de Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D te zien is in de Nederlandse bioscopen. Tip: ga voor de Nederlands gesproken versie, het is een top-stemmencast!

Nederlandse stemmencast:
Edsilia Rombley is te horen als het shih tzu hondje Madelief en Huub van der Lubbe als de stoere hond Bolster die op een boerderij woont. Chris Zegers spreekt de stem in van slechterik Sergei en Mees Kingston is Liam, het zoontje van Katie en Chuck (Bas Smit). Nienke Plas is een koe op de boerderij en haar zoontje Frenky-Dean Stjeward spreekt de stem in van Ukkie. Saar en Janna van de Zoete Zusjes zijn te horen als Prinses en puppy. Dorian Bindels is de onnozele cavia Norbert en Nicolette Kluijver is te horen als Chloe’s vrouwtje.

Verder keren terug: Fedja van Huêt als de trouwe terriër Max, Georgina Verbaan als zijn baasje Katie, Karin Bloemen als slome kat Chloe, Peggy Vrijens als het snoezige dwergkeeshondje Gidget, Robbert van de Corput (DJ Hardwell) als mopshond Mel en Frank Lammers als de knorrige bastaard Duke en Jandino Asporaat is het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Erik van der Muiswinkel is Pops en Roué Verveer is tekkel Buddy.

Trailer en algemene informatie:

HuisdierGeheimen 2 [trialer en informatie]

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Wil de Krokodil – feestelijke premiere [verslag]

Zondagochtend 4 december is het eindelijk zo ver! De première van de familiefilm Wil de …

Share
Share