JAN pannenkoeken: smullen op niveau!

TM-Denneth-JAN-ballonTijdens de JAN Pannenkoekendag 2014 konden mensen op een wel heel bijzondere locatie genieten van een JAN pannenkoek. VIP-gasten hadden namelijk de hele dag gratis toegang tot attractiepark Slagharen en kregen daarbij van JAN pannenkoeken een unieke lunch aangeboden: ze mochten pannenkoeken eten in het reuzenrad!

Een dagje in attractiepark Slagharen is natuurlijk al één groot feest, maar het hoogtepunt (letterlijk) was toch wel de lunch. Wie kan nu zeggen dat ze in een reuzenrad pannenkoeken hebben gegeten! De kinderen wisten in ieder geval wel wat ze maandagochtend op school wilden vertellen over het weekend!

Bij de entree van het attractiepark was een speciale balie voor de VIP gasten van de JAN pannenkoekendag. Behalve gratis entree en een gratis parkeerkaart kregen we ook een briefje met daarop de tijd voor de lunch. TM-Dirk-JAN

Alles was perfect georganiseerd: op de afgesproken tijd mochten we in het reuzenrad en kregen we een bakje mee met stroop en poedersuiker, een pakket met servetjes, bekertjes, drinken en bestek en een doos met heerlijke warme JAN pannenkoeken.

En toen hoefden we alleen nog maar te smullen, terwijl het reuzenrad ronddraaide. Een unieke ervaring die de kinderen niet snel zullen vergeten! Na afloop kregen we ook nog een leuke foto waar we allemaal opstonden (met her en der wat poedersuiker op de kleding en stroop in de haren 😉 En met een volle buik van de heerlijke lunch konden we daarna nog verder genieten van een dagje in attractiepark Slagharen.

Dank je wel JAN pannenkoek, voor deze heerlijke dag!

Screenshot 2014-04-07 at 15.52.22

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Hoe leer je kinderen budgetteren?

Als ouder wil je natuurlijk graag dat je kinderen opgroeien tot verantwoordelijke volwassenen die onder …

Share
Share