Verschrikkelijke Ikke 2

verschrikkelijke-ikke-2Gru heeft het leven als superschurk achter zich gelaten om Margo, Edith en Agnes op te voeden. Nu ze geen boosaardige plannen meer hoeven uit te voeren hebben Gru, Dr. Nefario en de minions veel vrije tijd. Net als Gru begint te wennen aan zijn rol als huisvader, wordt hij benaderd door een super-geheime organisatie die wereldwijd schurken opspoort. Het is nu aan Gru en zijn nieuwe partner Lucy Wilde om uit te zoeken wie er verantwoordelijk is voor een bijzonder slechte misdaad. Wie kan beter een boef opsporen dan Gru, die zelf kort geleden nog de grootste schurk van de wereld was?

v-i-2Dit is het verhaal van de 3D animatiefilm “Verschrikkelijke Ikke 2”, het vervolg op “Verschrikkelijke Ikke“, maar ook prima los van elkaar te zien. Nu ook op DVD, met in de Nederlandse versie stemmen van Jon van Eerd, Javier Guzman, Pip Pellens, Frank Lammers en Prem Radhakishun.

Veel humor, veel vaart, veel verhaallijnen en veel minions. En enorm leuk om meerdere malen te bekijken. Zeker geen slap aftreksel van het eerste deel, maar een sterke film die leuk is voor jong en oud.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

SCOOB! Een kwispelend avontuur

SCOOB! is het eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop. Deze animatiefilm is vanaf donderdag …

Share
Share