logo van blogger

Moeder, Oma, Coach en Counselor & kraamverzorgster

Mijn naam is Djoke en ik zou gaan bloggen voor TrosteMoeders.nl. Leuk, ik heb er zin in. Waarschijnlijk ben ik de oudste blogger (54 jaar). Getrouwd en al 34 jaar zelf moeder van 4 kinderen en trotse oma van 7 kleinkinderen.

Maar ook schoonmoeder, vriendin, collega, en ga zo maar door. Wat hebben wij vrouwen en moeders toch veel rollen en we vervullen ze met trots. Soms valt het echter ook niet mee. Als kraamverzorgster maak ik veel situaties mee, leuke maar ook schrijnende. Dit heeft me doen besluiten om een opleiding te volgen zodat ik een praktijk kon beginnen voor moeders waarvoor de wolk niet zo roze is. 10 tot 15% van de moeders krijgt helaas te maken met een Postpartum depressie (in de volksmond noemt men dit een Postnatale depressie) aangezien dit letterlijk een depressie bij de baby betekent is dit niet helemaal juist. De komende weken wil ik jullie op de hoogte houden van mijn werk als coach, kraamverzorgster en alles wat me verder bezig houdt. ook als oma kom je leuke situaties tegen. Mijn beroep als coach voor moeders met een PND is best pittig maar ook mooi. Wat ik graag wil is het taboe doorbreken en het bespreekbaar maken. op deze site staan veel leuke verhalen voor zwangeren, maar de voorlichting over de roze wolk die ook kan veranderen in een grijze of donderwolk vind ik ook belangrijk. Dus ik hoop regelmatig iets te plaatsen in de vorm van deze blog.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

3 cadeau tips voor trotse opa’s en oma’s

Het is over het algemeen leuk om iemand anders een cadeau te geven. Zo geeft …

Share
Share