logo van blogger

Moeder, Oma, Coach en Counselor & kraamverzorgster

Mijn naam is Djoke en ik zou gaan bloggen voor TrosteMoeders.nl. Leuk, ik heb er zin in. Waarschijnlijk ben ik de oudste blogger (54 jaar). Getrouwd en al 34 jaar zelf moeder van 4 kinderen en trotse oma van 7 kleinkinderen.

Maar ook schoonmoeder, vriendin, collega, en ga zo maar door. Wat hebben wij vrouwen en moeders toch veel rollen en we vervullen ze met trots. Soms valt het echter ook niet mee. Als kraamverzorgster maak ik veel situaties mee, leuke maar ook schrijnende. Dit heeft me doen besluiten om een opleiding te volgen zodat ik een praktijk kon beginnen voor moeders waarvoor de wolk niet zo roze is. 10 tot 15% van de moeders krijgt helaas te maken met een Postpartum depressie (in de volksmond noemt men dit een Postnatale depressie) aangezien dit letterlijk een depressie bij de baby betekent is dit niet helemaal juist. De komende weken wil ik jullie op de hoogte houden van mijn werk als coach, kraamverzorgster en alles wat me verder bezig houdt. ook als oma kom je leuke situaties tegen. Mijn beroep als coach voor moeders met een PND is best pittig maar ook mooi. Wat ik graag wil is het taboe doorbreken en het bespreekbaar maken. op deze site staan veel leuke verhalen voor zwangeren, maar de voorlichting over de roze wolk die ook kan veranderen in een grijze of donderwolk vind ik ook belangrijk. Dus ik hoop regelmatig iets te plaatsen in de vorm van deze blog.

About Djoke

djoke58@gmail.com'
Hallo, mijn naam is Djoke en ik ben Postpartum deskundige, in deze hoedanigheid bied ik begeleiding aan moeders, ik wil een steun in de rug zijn voor vrouwen waarbij de roze wolk niet zo roze kleurt, hulp bieden bij een Postnatale depressie en na een Postpartum psychose. Meer hierover vinden jullie op mijn eigen site www.djoke.nl Daarnaast ben ik nog kraamverzorgster, een heerlijk beroep waarin je veel mooie dingen mee mag maken. En daarbij blog ik ook op meerdere site's, waaronder op die van mijzelf.

Check Also

4 tips voor een peuter die niet slaapt

Sliep je kindje heerlijk door in de babytijd, maar is dat nu in de peutertijd …