Love Story 1 – Zomerliefde

zomerliefde-recensie-trotse-moeders-albertine-2Lot gaat een fantastische zomervakantie tegemoet! Ze heeft een hele leuke bijbaan op het werk van haar vader en gaat elke dag het populaire Bosbad. Haar vakantieplannen worden ruw verstoord als ze opeens haar beste vriendin dreigt te verliezen en als Lots vader in de problemen raakt. In de tussentijd zit Timo, de irritante vriend van haar broer, haar steeds meer in de weg. Hij zou toch kaartjes regelen voor Lot en haar date voor het zomergala? Waarom doet hij dat dan niet?

In iedere LoveStory lees je een romantisch verhaal dat ook jóú zou kunnen overkomen. De meisjes in LoveStory ontmoeten hun grote liefde op school, op vakantie, in het zwembad… Zwijmelen maar!

Recensie
Dochterlief Babette heeft het boek “Zomer Liefde” van Jette Schröder mogen lezen om er vervolgens haar mening over te geven.

zomerliefde-recensie-trotse-moeders-albertine-3

Allereerst wil ik zeggen dat ze het redelijk snel uit had, zonder dat ik haar er constant aan hoefde te herinneren een stukje te lezen. Dat is dus al een goed teken!

zomerliefde-recensie-trotse-moeders-albertine-4

Nadat ze het uit had heeft ze er wat over geschreven….lees zelf maar ….

zomerliefde-recensie-trotse-moeders-albertine-7

Zelf vond ik het leuk dat net boek in de “ik-vorm” geschreven is.
Het gaat echt over typische pubers, die in hun eigen wereldje heel druk kunnen zijn met “puber-zaken”.
Iedereen is jong geweest, dus je komt ook wel wat tegen wat herkenbaar is denk ik…..

zomerliefde-recensie-trotse-moeders-albertine-1 zomerliefde-recensie-trotse-moeders-albertine-6

Het enige jammere vind ik dat er geen enkele illustratie in het boek staat….
Ik snap best dat dat wat minder belangrijk wordt naarmate de lezers ouder worden, maar hier en daar een leuk plaatje zou het boek net iets op kunnen leuken!

Love Story 1: Zomerliefde – Jette Schröder
Bekijk op bol.comHardcover, 176 pagina’s, uitgeverij Ploegsma
Bestel dit boek hier >>>>

About Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

albertineplu@gmail.com'
Ik ben Albertine van Veldhuizen - van Pluuren en Trotse Moeder van 4 dochters! Josephine (2004) heeft als passie acteren en musicals, Babette (2005) hockeyt 3 x in de week, Floortje (2008) heeft haar eigen pony waar ze heel druk mee is en Daphne (2011) is onze jongste handenbinder. Daar zit een karakter in waar je U tegen zegt...zij hockeyt ook, maar hoopt op een dag te mogen paardrijden. Dan hebben we nog 2 honden, Hugo en Marnix, waar ons huishouden ook al niet veel relaxter van wordt, maar het wel veel gezelliger maken. Oh, en niet te vergeten...ik heb ook nog een man, Arne, met een eigen bedrijf waar heel veel tijd in gaat zitten. Kortom, deze moeder is druk druk druk, af en toe chaos in huis, een (te) volle agenda, maar ik zou mijn grote gezin voor geen prijs in de wereld willen missen.....

Check Also

Een jaar kleiner [persoonlijk blog]

En weer ben ik jarig. En hoewel in huize TrotseMoeders gevierd wordt dat ik een …