K3 Dierenhotel

Screenshot 2014-11-19 at 07.59.01Kristel heeft een verblijf geboekt in een luxueuze beautyfarm. Josje en Karen gaan datzelfde weekend stiekem in het dierenhotel helpen bij Bas, op wie de drie meisjes verliefd zijn. Maar als de navigatiesystemen van K3 per ongeluk verwisseld worden, komen de 3 meisjes aan op de verkeerde bestemming. Kristel arriveert in het dierenhotel bij Bas en Karen en Josje in de beautyfarm. Kristel wil maar al te graag in het dierenhotel blijven om bij Bas te zijn.

Dit zorgt voor heel wat hilarische toestanden en doldwaze misverstanden.
Maar als het dierenhotel in gevaar blijkt te zijn, moeten Karen, Kristel en Josje de handen ineen slaan om het hotel te redden. 
Maar ook de hond Bink, lama Stevie, goudvis Hendrik III en vele andere dieren schieten hen te hulp!

IMG_2429Recensie

De liedjes van K3 worden bij ons thuis met zeer grote regelmaat gedraaid. Zowel onze zoon van 5 als onze dochter van 2 zingen ze allemaal graag mee.

Voor hen was het in het begin dan ook even een tegenvaller dat er geen liedjes in de film zaten, al werd dat op het einde van de film goed gemaakt met een spetterend optreden in het dierenhotel.

De film duurt ongeveer 90 minuten, onze kinderen hebben deze 90 minuten met volle aandacht naar de tv gekeken. Alle ingrediënten voor een goede kinderfilm zitten er naar mijn idee wel in: drie meisjes die op dezelfde jongen verliefd worden, een gebeurtenis waardoor alles anders verloop dan gepland, boeven die een gemeen plan hebben en dieren die helpen met de oplossing.

De film heeft een goed doorlopend verhaal aangevuld met vele grapjes. Ook voor ons als ouders zaten er leuke grapjes in de film wat het erg leuk maakte om deze film gezellig samen met onze kinderen te kijken.

Het verhaal draait om het dierenhotel waar Bas sinds kort eigenaar van is. En je raadt het al: de dames van K3 vinden Bas erg leuk en willen het liefst zo dicht mogelijk bij hem in de buurt zijn. Omdat Kristel naar een luxe beautyfarm gaat besluiten Josje en Karen Bas te gaan helpen in het dierenhotel.

Schermafbeelding 2014-11-18 om 21.48.35

Maar door een mislukt experiment van Marcel voor vertrek raken de navigatiesystemen verwisseld en komt Kristel aan bij het dierenhotel en Josje en Karen bij de luxe beautyfarm.

Schermafbeelding 2014-11-18 om 21.49.44

Karen wil hier eigenlijk zo snel mogelijk weg, maar als ze hoort dat Brad Pitt ook in de beautyfarm komt logeren veranderd dit de zaak. Maar Josje mag er niets van merken dat ze verkeerd zijn aangenomen en daarom doet Karen er alles aan om Josje te doen geloven dat ze toch bij het dierenhotel zijn aangekomen. Dit levert zeer lachwekkende situaties op.

Schermafbeelding 2014-11-18 om 21.48.00

Al hoewel ik zelf nooit zo ben van pratende dieren in een film hebben de dieren hier een leuke rol gekregen en heeft het een lachwekkende toevoeging in de film. Ondertussen doet Kristel er in het dierenhotel van alles aan om zo veel mogelijk indruk te maken op Bas maar dat valt nog niet mee.

Ook ome Jan komt helpen in het dierenhotel en lijkt het beste met de dieren voor te hebben. Schermafbeelding 2014-11-18 om 21.49.34Alleen is het tegen deel waar: ome Jan doet er alles aan om het Bas zo moeilijk mogelijk te maken en blijkt de zakenpartner van meneer de Vries. Meneer de Vries wil het dierenhotel graag met de grond gelijk maken om daar zijn eigen plannen te kunnen realiseren.

Net wanneer Bas het Dierenhotel aan ome Jan heeft geschonken en hem de zorg van de dieren heeft toevertrouwd komen ze er dankzij de dieren achter wat ome Jan en meneer de Vries daadwerkelijk van plan zijn.

Door de samenwerking van de dames van K3 en Bas en natuurlijk die van de dieren komt het allemaal toch nog goed en vraagt Danny, de piccolo van de beautyfarm, of zijn idolen een liedje voor hem willen zingen. Hier hoeven de dames van K3 niet lang over na te denken en daarmee eindigde de film met een spetterend optreden.

Schermafbeelding 2014-11-18 om 21.47.02

Samengevat is de film K3 Dierenhotel een erg leuke film om met het hele gezin te kijken. Wij hebben er in ieder samen heerlijk om moeten lachen.

K3 Dierenhotel
Bekijk op bol.comDVD, 90 minuten, Studio 100
Bestel deze DVD hier >>>>

Share

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Win kaartjes voor de musical Sneeuwwitje in Plopsaland De Panne [winactie]

Wil jij naar Plopsaland De Panne EN naar de Sneeuwwitje musical in het Studio 100 …

Share
Share