Limited Edition Nutella

Screenshot 2015-01-16 at 14.50.15Bij een persbericht van een Limited Edition pot Nutella, voel ik me, als uitgever van TrotseMoeders.nl geroepen om uit te vinden of de Nutella IN de Limited Edition pot hetzelfde smaakt als in een “gewone” pot Nutella. Dat heeft uiteraard ab-so-luut niets te maken met mijn liefde voor chocolade in het algemeen en mijn acute zin in Nutella bij alleen maar het zien van een afbeelding van een pot Nutella, dat is een soort “roeping”….

Gelukkig wilde Ferrero wel meewerken aan mijn queeste om de lezers van deze blog van inhoudelijk goede informatie te voorzien door een objectieve review mogelijk te maken. Er werd een gigantische pot Nutella per post bezorgd.

Screenshot 2015-01-16 at 14.35.35

Meteen aan de slag dan maar: even de pot op de foto, voordat hij leeg is en een smaaktest doen. Mijn man smeerde wat Nutella op een wit bolletje waarbij ik aanwijzingen gaf (“doe maar wat meer, ik moet het wel goed kunnen proeven“) en toen kon het testen beginnen.

Screenshot 2015-01-16 at 14.35.52

Resultaat van de smaaktest: deze leuke, vrolijke pot Nutella ziet er niet alleen gezellig uit, maar smaakt even goed als de andere (standaard) potten. Hij smaakt dus naar meer….. Gelukkig is het een pot van een kilo 😉

Screenshot 2015-01-16 at 14.37.18

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Ferrero Kinder – chocolade waar over is nagedacht

Kinder is een heel sterk merk van Ferrero (ook de maatschappij die Nutella en Ferrero …

Share
Share