Home / Leuk / Maak kans op de nieuwe editie van Stukjes Hemelblauw [winactie]

Maak kans op de nieuwe editie van Stukjes Hemelblauw [winactie]

Bijna anderhalf jaar geleden heb ik het boek Stukjes Hemelblauw gelezen en gerecenseerd. Ik lees nogal veel boeken, en veel van die boeken vergeet ik weer nadat ik ze uit heb. Stukjes Hemelblauw is echter een boek wat indruk heeft gemaakt en wat is blijven hangen. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik een van de nieuwste uitgaven van dit prachtige boek mag weggeven!

Maar eerst de recensie, zodat je kunt kijken of het een boek is wat je aanspreekt:

Stukjes Hemelblauw [recensie]

Er is nu dus een nieuwe editie uitgegeven, met een andere cover. Mooi hemelblauw! De inhoud is uiteraard hetzelfde gebleven en oorspronkelijk geschreven voor “Young Adults“. Persoonlijk zou ik het jammer vinden wanneer alleen die doelgroep het zou lezen, het is echt een pareltje!

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek?
Het leek me wel een mooi idee om ‘hemelblauw’ als thema voor de winactie te gebruiken. Het is tenslotte voor het eerst in 2018 echt lenteweer geworden! Dus… stuur een mooie lentefoto naar win@trotsemoeders.nl onder vermelding van Stukjes Hemelblauw en wie weet, misschien kun jij dit mooie boek binnenkort in het lentezonnetje lezen!

Deelnemen aan deze winactie is gratis en kan tot 14 april 2018. Onze voorwaarden vind je hier.

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

2 soorten mensen: kies en bepaal hoe goed je bij elkaar past

En ik maar denken dat ieder mens anders is……. Volgens João Rocha kun je mensen indelen …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten