Woordzoeker – reisspel

image

Vlak voordat we op vakantie gingen, ontving ik de reiseditie van Woordzoeker. In een stevige handzame trommel zit alles wat je nodig hebt om het spel te spelen: woordkaarten, een houder, stiften in verschillende kleuren en een doekje om de stiftstrepen mee weg te strepen.

imageJongste dochter van 8 was gelijk niet meer te houden. Ze houdt van lezen, ze houdt van woorden, ze vindt puzzels leuk, kortom, dit is het ultieme spelletje voor haar. Al voordat ik de inhoud van de trommel had gezien, stond zij me al uit te leggen hoe het werkt.
wat ik leuk vind, is dat iedere kaart met woorden een eigen thema heeft: dieren, automerken, eten, het weer …

Persoonlijk hou ik ook wel van dit soort spelletjes. Spelletjes waarbij mijn hersens aan het werk worden gezet, waarbij ik een beetje moet nadenken, of waarbij enig strategisch inzicht gewenst is. Woordzoekers zijn ook gewoon leuk, soms is het een kwestie van geluk. Wie vindt het juiste woord als eerste?

imageVolgens mij is dit een spel waar wij tijdens de vakantie heel veel plezier van gaan beleven. Nu alleen nog even zorgen dat jongste niet voortijdig alle woorden al heeft opgezocht , want dat speelplezier hebben ze al ruim voor vertrek!!

Woordzoeker reiseditie – Goliath
Gezelschapsspel, 7-99 jaar, Goliath
Bestel dit spel hier >>>>

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021

Dit jaar is de opzet van de Speelgoed van het Jaar verkiezing anders dan andere …

Share
Share