De meeste originele geboortekaartjes zijn nu gespot!

advertorial-koningkaart-trotse-moeders-1De geboorte van uw kindje is voor u natuurlijk een speciaal en uniek moment. Een moment dat u graag deelt met vrienden en familie, maar dan wel op een originele en bijzondere manier. Bij Koningkaart hebben ze dit helemaal begrepen. Met hun gloednieuwe collectie geboortekaartjes in de vorm van een rompertje, heeft u het originele geboortekaartje waar u al zo lang naar op zoek bent.

Koningkaart heeft een uitgebreide collectie geboortekaartjes met rompertjes gemaakt. Wat dacht u van een rompertje met een diertje, met roze stipjes, met typografie of met auto’s? U kunt het zo gek niet verzinnen of ze hebben het in de collectie.

Misschien heeft u zelf al een idee in uw hoofd, voor het ontwerp van uw rompertje. Dan is er bij Koningkaart nog meer goed nieuws. U kunt namelijk ook zelf een rompertje ontwerpen in de online designtool. Koningkaart heeft deze gebruiksvriendelijke tool vol zitten met inspiratie, zoals lettertypes, leuke plaatjes, afbeeldingen, achtergronden en verschillende kleuren. Wat u ook bedacht heeft, met de designtool van Koningkaart kunt u het zeker maken. En zit het even tegen met ontwerpen? Dan helpen ze u met alle liefde weer op weg.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de pagina geboortekaartjes met rompertjes.

Koningkaart is meer dan alleen geboortekaartjes in de vorm van rompertjes. De collectie geboortekaartjes wordt geïllustreerd door diverse ontwerpers, waardoor er altijd een grote diversiteit aan verschillende stijlen in te vinden is. Van stoer tot retro, tot getekende geboortekaartjes, in alle stijlen is er uitgebreide keuze in de collectie van Koningkaart.

Bijzonder van een geboortekaartje uitkiezen bij Koningkaart, is dat er veel verschillende formaten beschikbaar zijn. Van staande en liggende kaarten, tot harmonica en luikvouw kaarten. Wanneer u een ontwerp naar uw smaak gevonden heeft en deze is niet beschikbaar in het formaat naar uw wens, maakt Koningkaart deze met alle liefde voor u in het gewenste formaat.

Bekijk de volledige collectie geboortekaartjes van Koningkaart op www.koningkaart.nl/geboortekaartjes.html

advertorial-koningkaart-trotse-moeders-2

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Geef eens iets origineels met Valentijnsdag! Cadeau-tips

Het is weer bijna zover. Valentijnsdag. De dag waarop je anoniem een kaart naar iemand …